Sunday, April 17, 2011

Kenapa La Susah Letak Bawah hohoho

Assalamualaikum...

Dem kadang2 nk cari kotak follow kat sstengah blog
boleh jadi payah ..boleh jadi senang..

1. senang kalau line bagos+mood bagos=OK!

2. tapi susah kalau Line Terok + Mood Merapu + iklan yng melampau + DLL = ?

=_="

tapi benda yang nk klik tu (butang follower)akn jadi susah kalau
korg letakkn dia kat dasar laut ditambaj dengan situasi 2..

jadi brkemungkinan org yg jadi susah tu akan menandatangani
kontrak butang org minyak amatlah tinggi
(disini anda bagai dah kehilangan tender berjuta2)

pernah skali jadi mcm no 2 tu hoho masatu mau kena aku sawan albino!
hahaha

jadi ambik yg positif kat sini hehe YE~~

P/S : pelawat tu macam pelanggan sentiasa je betul ye tak ? haha mereka nak yag terBAEKK~hoho majulah sukan utk negara..

(Aku pun still merapu lagi sila tunjuk ajar(baca dalam gaya sebutan awek jepun))

gambar hiasan sumber Google

6 ulasan:

nelly said...

yup2 ..letak di atas ^^

D i n said...

= _=" kdg2 mmg memenatkan~

blackrosehunter said...

betol2..kalau letak tepi ok x?hehe


Blackrose's latest entry: Keburukan Daging Merah

noonaQQ said...

tau xpe din..noona pn mls jgk nk followlau kotak follow dia letak kt dasar laut..huhuhu..
sape yg nk bkak kn?

D i n said...

blackrosehunter : letak tepi pun ok tapi mesti bahagian atas hehe ^^

D i n said...

noonaQQ : ha yang tu la yg dikatakan dah hilang tender berjuta2 ye tak rugi tau :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget