Sunday, April 17, 2011

Macam Ni Pulak Dah?....Terima Kasih ^^

Assalamualaikum..
huh~macam besa hari ni
BW+komen hohoho tapi kenapa macam ni pulok...

--
-


errr..taktau pulak ada macam ni hoho trimas..
kalau macam ni jenoh la org nk komen-mengomen
kan bagus kalau buat besa-besa ja sebab orang-orang besa macam saya ni
boleh la komen kat situ...

tapi tak jadi masalah
yang pentng watashi dah follow kamu trimas
sebab follow watashi pihak maharaja pasti gumbira sama ini mesej..
BANZAI~

P/S : pelawat tu macam pelanggan berikan yang terbaik
(saya pun kurang lagi tunjk ajaq boleh? ^^)

blog dia cantik pulak hoho piwit~

^ Sumber gambar Google ^


10 ulasan:

noonaQQ said...

ape tu din? noona xfhm ni..huhuhu

Anonymous said...

komen kat blog tu dihadkan kepada ahli kumpulan je T___T tu la yg rasa down skit tu...

scha_imal87 said...

aloh2..kan..sgt xelok utk kesihatan kalO terhad utk kumpulan2..ngeehh2..

SyedGraphiX said...

aiikk.x pnah tgk lg mcam tu

Anonymous said...

Scha_imal87 : tak elok utk ekonomi jugak kah3 :D

Anonymous said...

SyedGraphiX : haha aku bru first tgk tu :D

nur aisya humaira said...

tk pernh lgi jumpe gini..:)

Anonymous said...

Humaira : ni first itme tgk :D

ZSqueenbee said...

Salam perkenalan..saya nk jugak jdi yg terhebat..hihi...sudi² memfollow blog sye ye..hihi

Anonymous said...

ZSqueenbee : salam perkenalan jugak :D

nasib baik queenbee tinggalkn jejak kat sini jnuh jgk mencari tadi XD trimas..ok ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget