Tuesday, April 19, 2011

Makhluk Asing Mati Di Russia dan Tiba-tiba!!.....


-Gambar makhluk asing yg mati-

Laporan penuh anda boleh baca di kosmo online

Assalamualaikum..
macam tak percaya mcm ni rupa makhluk asing
tapi bukan pasal rupa yg aku pelik tapi
apa motif dia mai kat bumi bhahaha ayat penyiasat.
ramai yg mngkn tak percaya kalau kita cakap Alien tu wujud
aku pun tak percaya just 50-50

tapi kalau la makhluk asing tu betul2 ada
aku just nk cakap la gua respect la lu Alien..
kenapa aku respect? sebab teknologi alien tu musti moden gila-gila.
(mungkin stakat iPhone tu alien buat telepon rumah je =_=)

dari dulu lagi aku nk tau berapa lama la alien nk sampai kat bumi
ni ye? boleh jadi jauh boleh jadi dekat..tapi wujud ka alien
hanya Allah saja yang maha mengetahui ..kita ni terbatas.

apa pandangan anda tentang Alien ni? atau ni suatu
konspirasi je? haha anda tentukan :D

--abaikan tajuk entry yg ditokok tambah tu--

20 ulasan:

nelly said...

biar betul !!

D i n said...

nelly : haha ntah betoi ka tak? haha biar betik~~

fuuyooh said...

salam kenal.. btol ke ni?
Pagi yang kurang bernafsu

BaTu^NiSaN said...

erm... dh tgk kt youtube... bohong jerla..

Woofer Storm said...

ulasan sy bro?ermmmmm

rasanya kalau ada alien pun,mgkn dorang maju dari kita..tapi kalau ensem,rasanya kita lagi ensem..hahhaaaaaa kita kan ciptaan terbaik tuhan jadikan^^

noonaQQ said...

din,makhluk asing ke tu?

nur aisya humaira said...

betul ke ni din??? :pelik

SHaFiQ ZaiNaL said...

aku x percaya r din..
macam woofer cakap..
kita Ciptaan yang terbaik..

D i n said...

fuyooh : mana ada betol konspirasi je ni :D salam perkenalan jugak :)

D i n said...

BaTu^NiSaN : haha nasib bohong je :D org putih ni macam2 haha

D i n said...

Woofer Storm :yeah betul kehenseman ciptaan Allah terserlah jugak :) betul tu kita adlh ciptaan yang terbaik :)

D i n said...

noonaQQ : err maybe patung je kot :D

D i n said...

humaira : :hoho mcm yang lain2 kata tak betul pun..

D i n said...

SHaFIQ ZaiNaL : betul tu kita ciptaan terbaik :)

diana said...

macam pokok tumbang je..
hahahh

D i n said...

diana : macam akar pokok pun ada hahaha

nelly said...

haha
betik ?
boleh makan ~
=)

D i n said...

nelly : of coz hahaha

hMn :) said...

haha ..
iphone buat tel rumah ??
saya nii , tel rumah pun stakat yg wireless je .. huuu ~
nak beli iphone pung tak mampu ;D

D i n said...

hMn : saya ni lagi la stakat guna public phone je = = nk bli wireless tak mampu T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget