Monday, April 4, 2011

Niat Murni Aku Terbantut Gara-gara Lagu Auto-play =,=

Assalamualaikum..
(fuh~~)hari mood nk BW saja tapi
adoi ni yang malas ni lagu yng jenis Autoplay ni yang dok buat aku terbantut
hajat ni...ha5 bukan berak ha!

kalau lagu jenis besa2 ni takpa la
kot la jenis bnyi gitar ja ka..kan

tapi..skali kluar lagu seberang la adoi!
jiwang tangkap leleh plak tu huh..
nanti tak brutal la kakak ngn abg aku dgr kt PC ni..ha5

aku jenis tak kesah lagu melagu ni..tapi kalau aku rasa
tahap ke-BRUTAL-AN aku terhakis aku
akn clik butang orang minyak kat atas kanan tu haha

ADIOS-SA~wassalam...
P / S :JANGAN hentam saya...aku ttp layan lagu-lagu korg tu
tapi kalau aku duk sorg-sorang la ha5...

7 ulasan:

Cik Ladies said...

wakaka.. kalau lagu jiwang tu cepat2 tinggalkan jejak n pngkah =P

D i n said...

CL : ha3 kalau tak sangup just tutup sound pc ja ha5

Siti Safiyyah said...

aku penah aritu buka blog kat cc. skali blog tu ada lagu. giler ah. satu cc dengar. gelabah aku nak tutup kat sound. kehkeh ;p


psstt : Penah tak TERsuka dekat cikgu sendiri?

fyy mokhtar said...

wakakakkaka. cian din :) meh lawat blog fyka. ta de lagu dah :P

NaNaoSaKi said...

btol..saya pn xska sgt blog yg ade lagu.. :)

btw din.. saya ade tag awk lam giveaway ni

http://nanaosaki-nanaosaki.blogspot.com/2011/04/giveaway-purse-polo-by-darkbatman.html

nelly said...

layan jangan tak layan !

D i n said...

SS : ha2 kt cc ramai org tu wo :D

fyy : dah singgah blog fyka XD

NaNaoSaKi : heh apa2 pun kalau line tenet bagus lancar itu ok/..heh

Nelly : Oyeh...jom layan~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget