Tuesday, April 5, 2011

GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN


Assalamualaikum...
hoho hari ni di-Tag oleh >>NaNaoSaKi<<
wuhu takpe la tgh2 dok otak blank ni try join GA.
mana tau nanti aku jadi superman ke apa.

(ingat jugak si NaNa ni kat aku ye~~~)wahaha

tak payah nak bebel mcm ahli politik tapi hasil takdak
jom meh ramei2 kita join hoho :tampo


1. Buat entry simple yang bertajuk “GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN

OK MISSION COMPLETE

2. Letak banner giveaway di atas di dalam entry. Jangan lupa link kan ke entry ini ye!!

OK MISSION COMPLETE


3. Tag 3 orang rakan untuk join contest ini (sapa – sapa pun boleh tapi mestilah blogger )

OK MISSION COMPLETE

1)Zura Chan
2)Hananiey
3) Ain

4. Tinggalkan link entri kat bawah ruangan komen supaya senang saya nak jejak entri anda semua. Kehkehkeh!

OK MISSION COMPLETE

5. Giveaway terbuka kepada semua blogger tidak kira umur dan jantina. Kehkehkeh!!

(Aku pun nak tumpang gelak HOHOHOHO Jum join tanpa segan silu)

6. Giveaway bermula hari ini, dan tarikh tutup nya ialah pada 9hb April 2011, iaitu hari sabtu. Pemenang giveaway akan diumumkan pada 10hb April (Ahad).

MENGIKUT KALENDAR 2011 BUKAN 1993 INGAT!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget