Friday, November 16, 2012

Vektor Blogger bertuah yang pertama

Assalamualaikum . . Sebelum ni Din ada buat entry pasal vektor tak sempat nak baca ok boleh KLIK , KLIK.Jadi inilah vektor blogger pertama yang di buat . (first come first serve).

vektor drawing,vektor,awek cun,cun,awek

Ok,Tuan empunya vektor ni adalah bernama Nabila biela . Nabila biela,ni adalah seorang pelajar di USIM.Jadi kalau korang tengah nak blogwalking ke atau nak tambah kenalan bolehlah korang follow Nabila dan korang boleh blogwalking di senarai2 perserta segmen dia :D


Klik header ni untuk ke blog Nabila biela :) Blog yang kemas dan menarik antara blog yang berbaloi untuk di bookmark di browser anda . :) jumpa lagi pada entry yg seterusnya #

Dikesempatan ni mari ramai-ramai kita korbankan sedikit masa untuk mendoakan keselamatan saudara-saudara kita di palestin dan di syria juga dan di seluruh dunia . Jangan risau Allah is always by your side.









21 ulasan:

Kertas Warna Merah said...

wah dah start! cun... nak terjah jap. haha. terbaik din..

Fendy said...

wahhh...seronoknya...dpt vector..

Yanie Andierah said...

tsk tsk nak jugaaa :(

Rochelle Liong said...

Wahh . untung lewww :3

Nurul Aini said...

cantik.. ^__^

hananhadila said...

tahniah ! :D

Jue Jaynee said...

alah jeles la pulak ni..

D i n said...

Fendy : :)

Yanie : boleh2 ada 1 lagi jawatan kosong :3

Rochelle : :3

Aini : cantik ka ? wah thanks :)

Hananhadila : thanks :)

Jue : tu la din pun jeles ni :/

Sa Michaisi said...

naaaaaak jugak!! Haha *wink wink

D i n said...

SM : hehe ada 1 lagi jawatan kosong tu tanak apply ke :D

nabila biela said...

haha...lawanye..tq din..terharu ni..iskhhh3

D i n said...

nabila : lawa eg ? tq sory la sbb x kema :(

nabila biela said...

huishh xpew..faham...awk bawu try buat kan?jadi xksahlah..asalkan tu vector sy..hee

D i n said...

nabila :thanks :D

nabila biela said...

same2...done buat entry...hehe..http://comey-comeyblog.blogspot.com/2012/11/dapat-vector-dari-din.html

D i n said...

Nabila : ala susah2 je :D thanks tak yah buat entry pun sebenarnya tapi thanks hehe :D

Dikbi Kamaruddin said...

Wow...cun..x sabar nak tunggu turn sy..hihi

D i n said...

Dikbi : dah nak siap dah hehe :D

kinara kinatara said...

amin..:)

NJihe.am said...

Singgah sini, wah banyak tutorial adobe photoshop kat sini. dlm proses belajar juga, Studioous.blogspot.com/

D i n said...

NjiHe :salam singgah :) dtg2 le slalu..ada apa2 nak kongsi dgn saya boleh terus ke page saya..sama2 tambah ilmu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget