Thursday, November 15, 2012

Doodle Awek Bertudung (V2)

Ai,adobe illustrator,vektor drawing,potret

PS,Adobe photoshop, painting, edit

Tuan empunya Vektor adalah orang yang istimewa bagi Din , jadi dengan masa yang terluang Din buat vektor kat dia sedash.hehe.Komfom kalau tuan badan tengok Pengsan . Harap2 tak la ye :D


OK tawaran istimewa 5 orang blogger terawal akan dapat vektor FREE dari Din , Ermm ada x ? haha.ok kalau nak nanti sertakan gambar(link gambar) dalam komen .Terhad kepada 5 org bertuah sahaja . Dapat vektor dan skali gus direview nyahaha . Pantas perajurit muda pantas ....


Ha kepada peria punjangga (lelaki) pun boleh jugak meh2 jgn segan :)

Sekian :)






35 ulasan:

Unknown said...

lelaki ada x?hehe

dee said...

eh tak paham.

Mimi Nur Farahin Hassan said...

nak buat kan camtu gk ke ???? MEnarik !

Dikbee said...

Nak...tp nak cari gambar dulu...leh tak??? Hihi

Anonymous said...

Hehe take your time :D first come first serve :D

Anonymous said...

Fend : laki pun ada hehe boleh2 :D

ikaa said...

wahh terer arr ko nie lukis doodle erk

Cik Nas :) said...

cantik vektor tu... :D Nas nak lukis doodle pun tak lepas lagi --''

nabila biela said...

salam..sempat lg ke ni??nak jugak..huu..ni url gmbar sy..https://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-snc6/p206x206/205948_343895125694483_2118403817_n.jpg..harap sempatlah

Anonymous said...

ikaa : mana ada terer tu senget2 agi :D

Cik nas : takpa2 practice make perfect

nabila : hehe awak yg first ok tingal lagi 4 tempat kosong hehe :D keep update with me :)

nabila biela said...

waa first ke??engatkan dah ramai yg msuk..huu..sbb frst buat cntik2 yg sy yew..haha

Anonymous said...

Nabila : insyaAllah :)

Akemal said...

salam din, hebat. ada lagi tak tempat kosong? aku ada juga gambar nak kasi.. hehe

Anonymous said...

ikhmal malique : kasi je link ada lagi tmpat kosong hehe :D campor ko tingal lagi 3 tmpt kosong :)

Akemal said...

salam. din. gambar yang ini boleh.? hehe

http://1.bp.blogspot.com/-2BpDrBuojC0/UKT0e5wjOJI/AAAAAAAAB8I/BaZM5td3YJw/s1600/farah+seong.jpg

Anonymous said...

ikhmal malique : boleh2 ok tingal lagi 3 tempat kosong hehe :3 eh asyik aku vektorkan awek je kan laki2 x de ke haha :D

Akemal said...

aku nak vektorkan awek ni sebab nak pujuk awek ni.. merajuk la pulak.. haha

Unknown said...

wahhh. teringinyaa :)

Anonymous said...

ikhmal malique : tudia haha ayo tatawuuu~~

fya : hehe

Dikbee said...
This comment has been removed by the author.
Dikbee said...

ok...gambar yg ni, tp nak muka je tau. karang kantoi plak sy ni kuat makan..hihi

http://lh5.googleusercontent.com/-06OqNxYy3Xo/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAADM/ijrMwmJYqTY/s512-c/photo.jpg

harap2 sempat lg ni...huhu

Dikbee said...

oppss.. lupa plak yg gambar tu dah crop...hihi

cerita best said...

Salam Ma'al Hijrah,dari pakjoe sori lambt ucap :)

iAmCekbolat said...

terkial kial nak buat . pcs5 ada je dlm lappy ni . buat hiasan .

mohon tlong pgang tetikus saya buatkan . hewhew . sweet ler pulak . dem -_-

Faten Johary said...

pandai minah ni lukis haha

Anonymous said...

Dikbi : ok sempat gi ni hehe dikbi yg ketiga :)

pakjoe : salam maal hijrah jugak :)

cekbolat : dulu pun din buat hiasan jgak :D

faten : MINAH ? hahaha

Nur Nainis said...

Pandailah din lukis..kalau saya lukis macam ni memang tak reti..serious, maka cacatlah muka-muka wanita ayu itu..hehe.

Anonymous said...

Aini : haha mana ada..din baru je balajar...aini tolong tunjuk ajar ye :)

Nur Nainis said...

nak suruh saya ajar..alamaknya hancurlah drawing din..elok2 dah cantik nanti jadi buruk.hehe..
ini gambarnya tapi kalau bukan saya pun tak apa kan.. heee.. ^__^

http://i908.photobucket.com/albums/ac289/TintaAini/aaaa.png

Terima Kasih cikgu.

Anonymous said...

Aini : heeh boleh2 :)

ikaa said...

alaaaaaaaaaaa nk jugak review

Anonymous said...

ikaa : hehe ikaa special kesss...akan tetap direview heeh ikaa pun pnah review din :D *tiba masa balas budi~lalala * nyanyi~

Misya said...

wah nape saya taktau ni? huhu..

Misya said...

Still ada peluang lagi tak? hehe.. Ni link gambar saya.^^ http://4.bp.blogspot.com/-SVjVQqKhc8I/UBYAy7xhHMI/AAAAAAAAAPE/ONjtUM_jOLY/s1600/576188_501314069885416_19142295_n.jpg

Anonymous said...

Aimi : haha ni promotion jadi kena sntiasa alert haha din buat scara ngejut :D

isya-Allah din amik gambar tu jadi tggu promotion yg seterusnya :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget