Thursday, November 15, 2012

Doodle Awek Bertudung (V2)

Ai,adobe illustrator,vektor drawing,potret

PS,Adobe photoshop, painting, edit

Tuan empunya Vektor adalah orang yang istimewa bagi Din , jadi dengan masa yang terluang Din buat vektor kat dia sedash.hehe.Komfom kalau tuan badan tengok Pengsan . Harap2 tak la ye :D


OK tawaran istimewa 5 orang blogger terawal akan dapat vektor FREE dari Din , Ermm ada x ? haha.ok kalau nak nanti sertakan gambar(link gambar) dalam komen .Terhad kepada 5 org bertuah sahaja . Dapat vektor dan skali gus direview nyahaha . Pantas perajurit muda pantas ....


Ha kepada peria punjangga (lelaki) pun boleh jugak meh2 jgn segan :)

Sekian :)






35 ulasan:

Fendy said...

lelaki ada x?hehe

dee said...

eh tak paham.

Mimi Nur Farahin Hassan said...

nak buat kan camtu gk ke ???? MEnarik !

Dikbi Kamaruddin said...

Nak...tp nak cari gambar dulu...leh tak??? Hihi

D i n said...

Hehe take your time :D first come first serve :D

D i n said...

Fend : laki pun ada hehe boleh2 :D

ikaa said...

wahh terer arr ko nie lukis doodle erk

Cik Nas :) said...

cantik vektor tu... :D Nas nak lukis doodle pun tak lepas lagi --''

nabila biela said...

salam..sempat lg ke ni??nak jugak..huu..ni url gmbar sy..https://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-snc6/p206x206/205948_343895125694483_2118403817_n.jpg..harap sempatlah

D i n said...

ikaa : mana ada terer tu senget2 agi :D

Cik nas : takpa2 practice make perfect

nabila : hehe awak yg first ok tingal lagi 4 tempat kosong hehe :D keep update with me :)

nabila biela said...

waa first ke??engatkan dah ramai yg msuk..huu..sbb frst buat cntik2 yg sy yew..haha

D i n said...

Nabila : insyaAllah :)

Ikhmal Malique said...

salam din, hebat. ada lagi tak tempat kosong? aku ada juga gambar nak kasi.. hehe

D i n said...

ikhmal malique : kasi je link ada lagi tmpat kosong hehe :D campor ko tingal lagi 3 tmpt kosong :)

Ikhmal Malique said...

salam. din. gambar yang ini boleh.? hehe

http://1.bp.blogspot.com/-2BpDrBuojC0/UKT0e5wjOJI/AAAAAAAAB8I/BaZM5td3YJw/s1600/farah+seong.jpg

D i n said...

ikhmal malique : boleh2 ok tingal lagi 3 tempat kosong hehe :3 eh asyik aku vektorkan awek je kan laki2 x de ke haha :D

Ikhmal Malique said...

aku nak vektorkan awek ni sebab nak pujuk awek ni.. merajuk la pulak.. haha

Fya Pelangi said...

wahhh. teringinyaa :)

D i n said...

ikhmal malique : tudia haha ayo tatawuuu~~

fya : hehe

Dikbi Kamaruddin said...
This comment has been removed by the author.
Dikbi Kamaruddin said...

ok...gambar yg ni, tp nak muka je tau. karang kantoi plak sy ni kuat makan..hihi

http://lh5.googleusercontent.com/-06OqNxYy3Xo/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAADM/ijrMwmJYqTY/s512-c/photo.jpg

harap2 sempat lg ni...huhu

Dikbi Kamaruddin said...

oppss.. lupa plak yg gambar tu dah crop...hihi

cerita best said...

Salam Ma'al Hijrah,dari pakjoe sori lambt ucap :)

CekbOlat-bOlat said...

terkial kial nak buat . pcs5 ada je dlm lappy ni . buat hiasan .

mohon tlong pgang tetikus saya buatkan . hewhew . sweet ler pulak . dem -_-

FJ - Faten Johary said...

pandai minah ni lukis haha

D i n said...

Dikbi : ok sempat gi ni hehe dikbi yg ketiga :)

pakjoe : salam maal hijrah jugak :)

cekbolat : dulu pun din buat hiasan jgak :D

faten : MINAH ? hahaha

Nurul Aini said...

Pandailah din lukis..kalau saya lukis macam ni memang tak reti..serious, maka cacatlah muka-muka wanita ayu itu..hehe.

D i n said...

Aini : haha mana ada..din baru je balajar...aini tolong tunjuk ajar ye :)

Nurul Aini said...

nak suruh saya ajar..alamaknya hancurlah drawing din..elok2 dah cantik nanti jadi buruk.hehe..
ini gambarnya tapi kalau bukan saya pun tak apa kan.. heee.. ^__^

http://i908.photobucket.com/albums/ac289/TintaAini/aaaa.png

Terima Kasih cikgu.

D i n said...

Aini : heeh boleh2 :)

ikaa said...

alaaaaaaaaaaa nk jugak review

D i n said...

ikaa : hehe ikaa special kesss...akan tetap direview heeh ikaa pun pnah review din :D *tiba masa balas budi~lalala * nyanyi~

Aimi Syahirah said...

wah nape saya taktau ni? huhu..

Aimi Syahirah said...

Still ada peluang lagi tak? hehe.. Ni link gambar saya.^^ http://4.bp.blogspot.com/-SVjVQqKhc8I/UBYAy7xhHMI/AAAAAAAAAPE/ONjtUM_jOLY/s1600/576188_501314069885416_19142295_n.jpg

D i n said...

Aimi : haha ni promotion jadi kena sntiasa alert haha din buat scara ngejut :D

isya-Allah din amik gambar tu jadi tggu promotion yg seterusnya :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget