Thursday, November 1, 2012

Doodle Awek Bertudung.


Petang yang ditemani oleh hujan lebat berserta guruh aku........Jangan nak berkarangan sangat lah jom tengok doodle awek bertudung ni hehe.... <3 yang penting matanya bulat...dari mata turun ke hati.


Jom berdoodle.! 


24 ulasan:

Dikbi Kamaruddin said...

Amboi...cun la doodle ni

Nurul Aini said...

waaaaaaaaaaa..hebat2..Orang pro lukis..cun gila awek ni..nak berkenalan boleh..

Fendy said...

wow..terer..

D i n said...

Dikbi : haha yeke cun haha

Aini : haha ngejek eh haha mana ada pro..haha x leh kenalan din booking dah

Fendy : trimas :)

CekbOlat-bOlat said...

cer buat gambar bolat . lgi cun rsenye . hewhew

Nurul Aini said...

Ehh..mana ada ngejek. betullah smart lah..dah tahu lama dah din memang pro. Eleh, dah booking konon..tak apa-apa. :)

D i n said...

cekbolat : haha boleh2 kasi gmbar haha

Aini : uish pro tu takdak la besa2 tu blh la haha btol dah booking lama dah haha

Nurul Aini said...

Lama-lama pro lah tu..kata-kata satu doa..amin cepat2..hehe..booking jangan tak booking..ehhh, kereta ke nak booking2..haha. kidding.

D i n said...

Aini : Amin haha btw thanks~ :D

kinara kinatara said...

wah cantiknya..buatkan lah kina satu..huhu:)

Nizam Erul said...

perrgghh . mata dye :3

Merah Cute Sangat Sangat said...

ce buat doodle gambar aku.

ikaa said...

dinnnnnnn wahhh terer arr wt doodle,,wt 1 doodle awez guna laptop...ada kaki naa

MarliaMarble said...

cantiklah..! boleh suruh din buatkan doodle guli lepas ni...=D

D i n said...

Kinara : haha cantik ke ?:) boleh2 kasi je gmbr haha din x pandai sgt nk doodle2 ni :D

nizam : haha mate die cacat kan hehe

Merah : haha meh n try lau tak jadi jgn marah eh hehe

ikaa : amboi haha ok din try buat

MarliaMarble :insyaAllah boleh :)

pha is said...

pergh.. cun...

Haryati Faizal said...

teringin nak belajar jugak la... p tak reti...

D i n said...

pha is : haha awek cun ni :D

Haryati : takpe blajar plan2 :)

mselim3 said...

assalammualaikum....terbaiklah bro, mcm saya mcm mana nk belajar buat nie...bolehlah mintak tunjuk ajar

daripada mselim3

mselim3 said...

assalammualaikum....terbaiklah bro, mcm saya mcm mana nk belajar buat nie...bolehlah mintak tunjuk ajar

daripada mselim3

mselim3 said...

assalammualaikum....terbaiklah bro, mcm saya mcm mana nk belajar buat nie...bolehlah mintak tunjuk ajar

daripada mselim3

D i n said...

mselim3 : insyaAllah saya bntu yg termampu :)

Blue Vader said...

pkai pen tablet ke nih?? teringin nk beli pen tablet... best taww

D i n said...

blue vader : eh din pakai mouse je tak reti nak pakai tablet :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget