Friday, November 2, 2012

Dulu dan Sekarang .


لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl


Dahulu dan sekarang.Banyak perubahan yang telah din lakukan pada blog ni .Antara yang telah banyak berubah nama domain,Header,Susun atur blog.Tetapi tema blog Din tetap sama yakni Biru dari dahulu dan sekarang.

Dulu,nama blog ni yang pertama adalah Din-Manga-Studio (panjang lebar).Selepas itu berubah kepada Din-HaruBiru-Studio (masing panjang lebar) dan sampai lah sekarang berubah kepada DinGraphic.



Haha trigat lagi masa ni Din baru habis belajar SPM . Photoshop pun sepatah haram tak reti .Reti install je :p Ni pun jenuh tegok tuto daripada SyedGraphix (google : lupa link)

Blajar pnya belajar terlahirlah header yang baru ni .Fuh penat jugak jadi ayah Header baru ni . Dgan Ibu ( Laptop) pun tgah nazak masa lahirkan Header ni . 

Baru berusia berapa hari je.Bagi siapa-siapa yang follow blog ni dari dulu lagi diucapkan terima kasih level 100.Kalau nak tau ,Template blog dulu serabut sgt haha dan ianya sangat RARE ! :D....Jadi sekarang jemput lah singah di teratak kasih ni hehe tak mustahil template ni bakal jadi RARE jugak haha.Bye sekian entry Cakap banyak di hari jumaat penghulu segala hari.Selamat hari jumaat :) Majulah diri untuk diri sendiri :D


Aku dah jatuh cinta dengan doodle aku sendiri hari2 aku tgok kalau la betul2 wujud ringan je mulut aku ni nk ajak kawin haha.


19 ulasan:

FJ - Faten Johary said...

ee poyo la ko ni hahaha . ko jgn jadi sewel pulak . kang boley msok icu aku kalau dengar ko tengah bernikah dengan doodles ko tu hahahahahaha . ishh gile la ko ni hahaha

D i n said...

FJ : hahaahah aum aum aum !

cerita best said...

wahhhh lawa la awek pakai tudung kt entry 2...din bg tau kt awek dlm entry 2 yg pakjoe nk no hahahah

Fendy said...

kalau jumpa la...haha...nt dah jumpa kahwin trus...

D i n said...

pak joe : hhahahaa

Fendy : tu la hahaha

MarliaMarble said...

Banyak tu peningkatan anjakan paradigma yang berlaku...=D

Nurul Aini said...

hehe..budak grafik mesti ada peningkatan dalam karyanya kan..hehe..oklah header din..kalau din tengok header saya dulu..subhanaAlllah, "cantik" sangat sampai nak tengok pun tak lalu..hehe..jangan meroyan din, tengok doodle pun nak kahwin..sila pergi kahwin dengan tuannya yang sebenar.

Ikhmal Malique said...

perubahan yang ketara. din graphic boleh buat jenama.

ikaa said...

kacooooo nie...Din dh angau gan doodle, nseb xdak doremon..lau x leh doremon wt doodle tue jadi owg..

CekbOlat-bOlat said...

mmg graphic betul . haha

haishh angauu doodle plak dh .

kinara kinatara said...

samelah kita..mula2 bertapak xpandai lagi semua2 nyh..huhu
:)

eh,nak kawin ngan doodle?

D i n said...

MarliaMarble : haha anjakan paradigma ye haha

Aini : Alhamdullilah la kalau ada improvement haha meroyan kawin ngn doodle din ni haha.

Ikhmal malique : haha nk bwt jenama utk apa haha..jenama software haha

ikaa : hahaha kacoo habis ni :D

cekbolat : haha cinta itu buta haha

kinara : haha betul tu din dulu tak taw apa pasal blog ni haha

Dikbi Kamaruddin said...

fuyoo..ganas jugak 1st header blog tu.. tp part nak kawin ngan doodle tu mmg x tahan. dalam hati ada taman jugak rupanya...hihi

Cik Nas :) said...

kahwin dgn doodle..?? unik ctarasa ^^ haha :D

D i n said...

Dikbi : hahah dalam hati ada taman permainan..haha...ganaz ka? haha

Cik Nas : haha main2 je tu :)

Ikhmal Malique said...

jenama blog la din.. huhu

D i n said...

ikhmal malique : haha baru din paham haha :D

MisS BubBLe said...

haha, cuba buat doodle ajak kawin... :)

D i n said...

MisS buble : hahaha kalau boleh kan~haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget