Saturday, November 3, 2012

SOALAN BOCOR SPM & STPM !


Dalam masa yang terdekat peperiksaan SPM (Sijil Pelajaran Malaysia) bakal melanda.Sudah pasti ianya satu perkara yang mengerunkan untuk pelajar-pelajar sekolah.Dulu Din SPM biasa-biasa ja takdak study2 hard biasa2 ja ada masa main game ada masa study dan buat kerja sekolah haha.

Ok sekarang ni Din akan membongkar (wallah~) soalan-soalan bocor yang anda cari-cari dari tadi tu.Sekarang Din akan tunjukkan anda soalan bocor SPM opss nanti dulu bukan Sijil Pelajaran Malaysia ye tetapi Soalan Para Malaikat di dalam kubur nanti . Jom sama usha soalan tu :) Soalan bocor SPM :

6 SOALAN BOCOR SPM :
1.Siapa Tuhan anda ?
__________________

2.Apa agama anda ?
__________________

3.Siapa nabi anda ?
__________________

4.Apa kitab anda ?
__________________

5.Di mana kiblat anda ?
__________________

6.Siapa saudara anda ?
__________________

UNTUK MENDAPAT TIPS YANG LEBIH UNTUK MENJAWAB SOALAN INI ANDA BOLEHLA KE HALAMAN INI.

http://irwanirah.multiply.com/journal/item/39?&show_interstitial=1&u=%2Fjournal%2Fitem

Salam hari sabtu :)

26 ulasan:

ikaa said...

5A dh stpm ni...

D i n said...

ikaa : hahah terer ikaa ye :D

Fendy said...

ni la soalan2 bocor yg belom tentu semua org boleh jawab

Cik Nas :) said...

byk lagi kna study =='' bkan apa tkut bila kna soal taktau nak jwb..

Nurul Aini said...

Tak tahulah boleh jawab ke tidak, susah soalan ni nak jawab, kalau tak buat persediaan siap-siap.

D i n said...

nanti dalam kubur nanti bukan lidah ataupun mulut yg menjawab.tetapi iman kita yg jwb :) ustaz kt tv9 ckp :D

Nurul Aini said...

Betul sebab tu takut tak mampu nak jawab.

D i n said...

Aini : :')

Nelly Strange said...

hahha

terkenaa ~

D i n said...

Nelly : haha bukan niat nak pekena org haha :D

Dikbi Kamaruddin said...

Jgn kata soalan bocor, bagi skema jawapan pun belum tentu boleh jawab... huhu

D i n said...

Dikbi : ye takut lak din nk menjawab nt :)

Anonymous said...

peringatan untuk semua. tq din..

Bui Junaidi said...

MAK AIII..SOKLAN NI CONFEM ADA YG FAIL JAWAB..^_^

cerita best said...

hahaha ingat soalan bocor bru je nk bg gf stdy dkt blog din hahahah

D i n said...

Bui : haha mintak2 smua org lulus dgan cemerlang :)

pak joe : hahaha amboi gf heheh

SWEETSYAZA said...

bhahhaa..sengalnya. nasib baik dah tinggalkan spm 6 tahun yang lalu.

D i n said...

sweet : takdak yg sengalnyee..hahah nasib baik~

Izzah Norlizah said...

la,,,ingtkn apa td,,,blog b'wjh bru,,, ; )
Ingtkn slh msk blog orang len td :p

Izzah Norlizah said...

la,,,ingtkn apa td,,,blog b'wjh bru,,, ; )
Ingtkn slh msk blog orang len td :p

D i n said...

izzah : haha dah lame dah takde yg baru :D

D i n said...

izzah : lame dah takde yg baru keke

Nizam Erul said...

haha . mmng sure rmai yg takboley jwab xD

D i n said...

Nizam Erul : eh x sure lagi taw...isyaAllah smua blh jawab :)

Miss Zahirah said...

nsib baik dh amik spm..
klu x i dah tertipu .. hihihi..
btw, blogwalking here.. ;)

D i n said...

hahaha din tak tipu bnde betol ni haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget