Saturday, November 3, 2012

Tempahan Header Termurah !


Blog siapa yang tiada Header ? Buntu dalam memikirkan idea untuk design header anda ? Mahukan jalan pintas utk mendapatkan header yang cantik ?.Sekarang ni kalau diperhatikan mmg ramai buat income menerusi kegiatan mendesign header atau banner atau template blog dan lain-lain lagi.

Jika anda berminat untuk mendapatkan khidmat membuat header yang cantik dan lagi cun ada boleh cuba tempah disi : http://miaauss.blogspot.com/2012/11/request-membuat-header-dengan-kadar.html

Apa yang beza antara tempah header di sini dengan di tempat lain ? Bezanya tuan tanah blog tu amatlah peramah.Yang penting harga boleh runding-runding macam yang kat pasar malam tu :)

So tggu apa lagi ? haha meh kita order sampai tuan tanah tak cukup tangan nk buat haha :D.Klik gambar di bawah untuk terus menaiki penerbangan percuma ke miaauss.blogspot.com

mia ade auss sorang je (Atotototo) co cuwet~

Pihak Din amatlah menyokong segala usaha murni blogger2 malaysia dalam membantu menaik tarafkan qualitiy blog malaysia . Majulah maju untuk maju . erk

18 ulasan:

Nurul Aini said...

hehehe..saya pun sokong..go faten go..hebat-hebat budak grafik zaman sekarang..saya je tak...huhuhu. T___T

D i n said...

Aini : tak dak sapa yang hebat dan tak dak sapa yang hebat haha aini terer doodle hehe :D

FJ - Faten Johary said...

aku mmg peramah pown din ko bru taw kew hahahaha . terima kaseh la din . nt aku bagi gaji setengah hari kat ko hahahahhaha . ble blog aq da maju sikit insyaallah aq na promot blog ko plak la . hehehe

alah kak aini ni buad ayat sembilu kaseh plak . kak aini pown terer pew pandai lukis doodles comel2 kira kak aini lg pro dr aten taw . ta payah mrendah dr sgt la nt terbantot plak ketinggian kak aini pas ni hahahahah

Isabel Diaz said...

Semoga berjaya dapat tempahan banyak2.. heheh

D i n said...

FJ : panjang jugak kan karangan :D

isabel : haha klik jgn x klik .

ikaa said...

perhhh murahh

Nurul Aini said...

Din : Touching lah tu..orang cakap gitu mesti dia segan-segan biawak..hehe. Tak ada maknanya terer. :P
Faten : hehe..maaf, akak kan pelakon drama terbaik tahun 90-an..tinggi faten berapa? hehe..akak punya tinggi tak boleh turun-turun dan tak boleh naik dah..pro apa? perosak..hehe.

p/s: din tak panjang lagi tu karang faten tu, as you can see me right..hekhekhek.

D i n said...

ikaa : haha murah kan hehe

Aini : haha anugerah skrin kali ni agak2 dapat tak sapu anugerah? hahaha

Nurul Aini said...

InsyaAllah, saya rasa ramai yang mengundi saya. Acting saya sejak dua menjak ini mendapat perhatian ramai. Aarroooon Ajiz dan Lisa suri rumah pun saya boleh kalahkan..Ehh..tapi anugerah skrin tak ada undian kan..tak apa, para juri saya dah sogok dan bodek siap2. ^__^

D i n said...

Aini : hahah tak baik main sogok haha main bola buleh eheh

Nurul Aini said...

Opss..maafkan saya..terkantoi pulak..alamak habislah melodi terjah nanti..

D i n said...

Aini : haha tggu la nanti nas ahmad terjah aini haha

CekbOlat-bOlat said...

kehkeh . caption mia ade auss sorg tu tak menahan betul . kehkeh

D i n said...

cekbolat : shuuuu :)

Nelly Strange said...

hehehehe ... best kan bila ada org pndai bab2 ni . nely tk sempad nak blaja . dah nek ketinggalan da !! haha

D i n said...

Nelly : haha nk blajar bila2 boleh :)

mselim3 said...

saya pn tgh cari software nak buat header blog nie...hehhee...insaallah slow2 jumpa lah.

D i n said...

mselim : hehe law nk senang leh try pakai photoscape :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget