Wednesday, October 31, 2012

Perubahan Design Logo terkenal.




























18 ulasan:

Unknown said...

perubahan masa mengubah logo...terbaik!

Anonymous said...

haha mcm ni la logo sentiasa mnjadi yg terbaik :D

ikaa said...

aha kann,,,,riru yg apple tue kaler cm pelangi pastu ubh jd wana silver lak..

Anonymous said...

ikaa : haha skrg logo apple dah kuat dah :D

iAmCekbolat said...

cntik logo logo

Anonymous said...

cekbolat : ha mmg cntik

Akemal said...

yang jadi perhtian logo firefox tu. itik berapi jadi musang berapi. rasanya kalau di kekalkan sampai sekarang, mungkin aku tgh guna fireduck. hehe

Anonymous said...

ikhmal malique : haha tu la nampak ganaz semacam je fire duck haha..

Dikbee said...

logo blog Din_graphic ada perubahan tak??

Anonymous said...

dikbi : haha din x de logo . tapi header tu ada la perubahan haha :D

Nur Nainis said...

Terasa macam belajar Graphic comm pulak..waktu sem 2..hehe..din buat logo apa waktu part2?

Anisa Anuar said...

plg obvious NOKIA, mercedes, mozilla pun

Anonymous said...

Aini : haha din buat logo company syarikat makanan segera dari amareka latin :D

Anisa . haha tu la logo nokia yang first nampak ganaz gile

Unknown said...

cantik2 dan kreatif semua ;)

Anonymous said...

ieda : :)

Pha Is said...

banyak perubahan tapi tk banyak beza...

M√©uzAngelo™ XXIII said...

logo 1 malaysia takde? haha [blog saya]

Anonymous said...

pha is : tapi setengah tu mmg bnyk perubahan :)

MeuzAngelo : haha 1 malaysia x dak haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget