Wednesday, October 31, 2012

Perubahan Design Logo terkenal.




























18 ulasan:

Fendy said...

perubahan masa mengubah logo...terbaik!

D i n said...

haha mcm ni la logo sentiasa mnjadi yg terbaik :D

ikaa said...

aha kann,,,,riru yg apple tue kaler cm pelangi pastu ubh jd wana silver lak..

D i n said...

ikaa : haha skrg logo apple dah kuat dah :D

CekbOlat-bOlat said...

cntik logo logo

D i n said...

cekbolat : ha mmg cntik

Ikhmal Malique said...

yang jadi perhtian logo firefox tu. itik berapi jadi musang berapi. rasanya kalau di kekalkan sampai sekarang, mungkin aku tgh guna fireduck. hehe

D i n said...

ikhmal malique : haha tu la nampak ganaz semacam je fire duck haha..

Dikbi Kamaruddin said...

logo blog Din_graphic ada perubahan tak??

D i n said...

dikbi : haha din x de logo . tapi header tu ada la perubahan haha :D

Nurul Aini said...

Terasa macam belajar Graphic comm pulak..waktu sem 2..hehe..din buat logo apa waktu part2?

Anisa Anuar said...

plg obvious NOKIA, mercedes, mozilla pun

D i n said...

Aini : haha din buat logo company syarikat makanan segera dari amareka latin :D

Anisa . haha tu la logo nokia yang first nampak ganaz gile

ieda said...

cantik2 dan kreatif semua ;)

D i n said...

ieda : :)

pha is said...

banyak perubahan tapi tk banyak beza...

M√©uzAngelo™ XXIII said...

logo 1 malaysia takde? haha [blog saya]

D i n said...

pha is : tapi setengah tu mmg bnyk perubahan :)

MeuzAngelo : haha 1 malaysia x dak haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget