Tuesday, October 30, 2012

Kisah Cinta ala-ala Ongbak Taufan .

Cuba korang baca kisah cinta din yang pasti akan membuatkan korang tangkap leleh (x percaye?).Filem ini dijangka bakal mencetuskan fenomena.Kutipan untung mencapai MYR 20000 juta.Tanpa buang masa jom kita saksikan :D cekidout !




"saya memainkan watak saya dengan sungguh berkesan dalam filem ni ". kata Din sebagai watak utama.Saya berharap pada tahun ni saya dapat mengondol semua anugerah tidak kira di kampung ataupun di bandar bak kate orang sapu bersih. BERNAMA.

15 ulasan:

Nurul Aini said...

hahahaha..layan robot ni sampai bila tak kan habis..Sakit jiwa lagi lah, pandai sangat menjawab..Rasa nak gigit2 je, telan masuk perut. Din try main SIMSIM pulak. Lagi tekanan. ^__^

D i n said...

aini : hahaha simsim tk try lagi...best ni haha

Ikhmal Malique said...

haha.. boleh ka layan eh.. haha

ikaa said...

hahahah senget....Din rekemen sorang...tgh mencari maid nie

nabila biela said...

done review blog din..http://comey-comeyblog.blogspot.com/2012/10/review-blog-dingraphic.html

miz ruha said...

hahaha.. sengal lah...

berkunjung dari blog review Nabila Biela... :)

Dikbi Kamaruddin said...

ada stok cleverbot encem cam abg AM tak? kalu ada nak satu....boleh gak dengar clone abg AM kata "sayang awk" kat saya..hihi...#angau ngan Adam Mukhriz....

Fendy said...

cleverbot ni org yang online sama macam kita...sebab tu dia paham...bukan robot atau komputer pon..

mselim3 said...

Boleh layan...saje2 xper...
dulu ada software chating dengan robot...sekarang nie mcm2 ada kan.

man said...

blh layan.sila lah dtg ke blog..http;//ajax85.blogspot.com

D i n said...

Ikhmal malique : haha boleh2 haha

ikaa : haha rekemen sape? haha x taw la :p haha

Nabila : wah trima kasih bnyk2 :'D

miz ruha : haahah trima kasih sudi singgah ye :)

Dikbi : haha stock bngladesh ade la bnyk lagi ni hehe

fendy : owh ye ke :D ? haha tapi kadang2 clever bot tersasul gak bahasa belanda haha :D

mselim3 : sekarang ni mcm2 ada haha

D i n said...

man : haha dengan serta merta din terjah yeah

FJ - Faten Johary said...

ape motif ni din ? aku tak paham lgsg . hahahaha

kinara kinatara said...

hahaha..sekarang sim simi..femes dah..huhu:)

haha..xp conversation kat atas memang lawak..:)

D i n said...

faten : motif die aku sedang meroyan haha

kinara : haha ye? thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget