Thursday, November 22, 2012

Jom BW sambil Follow sampai Lebam

segmen,tingkatkan followe,tips
Klik banner untuk join
Amacam ada nampak tak itu banner yang tertulis "Segmen BW sambil Follow sampai lebam".Hehe sekarang wa nak join ini segmen.kalau lu orang nak join lu org boleh klik ini banner a ( Cakap dengan gaya bahaya gangster hehe)

Kasi Follow sampai lebam aaa hehe dan jom tekan like ni skali :
Kepada blogger yang ada order vektor gambar sila tggu ye hehe saye tgah buat ikot turutan hehe,


59 ulasan:

Nurul Aini said...

selamat bersegmen..rajin join..saya sekarang dah malas sikit..


p/s: hehe..ramai orang request..waa..tahniah-tahniah. ^__^

Anonymous said...

Aini : haha bnda free msti la hehe tgah rajin join segmen ni :D

Cik Nas :) said...

selamat bersegmen ^^

Anonymous said...

Cik nas : thanks cik nas :D

Sa Michaisi said...

ewaaah lu bro sempat lagi berpromote promote. Hehe , maseeh join . Yang pasti lu memang ad dalam bloglist wa, lama dah. Ekekeke *usap janggut

Anonymous said...

SM : wa sambil menyelam sambil minum air nye pun...hehe thanks :D

Ci Kecil said...

YANIE datang dari segmen yang sama :] jemput ke blog saya yerr awak :)saya dah follow awak sekali :)
http://yanieandierah-diary.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Anonymous said...

Ci Kecil : thanks :D

Lutfi Azmi said...

rajin sungguh join segmen :P haha

Anonymous said...

lutfi : haha kadang je . tak slalu join .segmen pun pnting gak :D baru 2 segmen je

hainom OKje said...

Selamat bersegmen ye Din.... wa x dpt join..... outstation...hu...hu....

Aseraf Hilman said...

dari segmen sama.. jum follow aku.. :)

http://encikkhalifah.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Anonymous said...

Hainom : haha ok2 nvm hehe

Aseraf : haha ok saye follow awak tapi follow la kita jugak haha

LAIR type DETECTED !

CekbOlat-bOlat said...

oh segmen . tetambah cuti skolah ni berlambak2 segmen . hewhew

pudinnn . satu gmbar vector berapa ?

Anonymous said...

Cekbolat : x taw la din buat scara percuma je . :/ din x letak harga tak panda nk letak harga

Cik Arina said...

Eh bang ! Arin pun join, eh jom2 meh kte join -adasamatakgayamcmmakbedakdtgbwkgosip? hehe

http://cikarinasukataip.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Anonymous said...

Cik Arina : hehe ada gaya :D

irwan alessa said...

follow sini bro dari segmen yang sama :)

http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Anonymous said...

irwan : :)

Haziqah and atiQah said...

Golek-golek sini dari segmen yang sama. ^___^

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

join jom : http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/exclusive-giveaway-by-double-a.html

Anonymous said...

haziqah : nanti din golek2 kt sna gak :3

AQu Mad said...

takde mood la nak update blog ,, domain dah tukar lak ,, adehh ,, terpaksa tukar ..

Anonymous said...

mad : nape x leh renew je yg lama tu ? :)

Cik Wieda said...

bw sini :)

http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

Anonymous said...

Dri segmen yang sama. followed u, follow me back, (^_^) http://diarybudak-2.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

kinara kinatara said...

selamat bersegmen ya din..huhu:)

Anonymous said...

Cik Wieda / Nurul Syazleene : hehe din golek2 kt sana gak :3

Kinara : thanks :D

amy fendi said...

BW sini, dari segmen yang sama http://amyfendi.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Jom join Giveaway Fatini http://amyfendi.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

Anonymous said...

amy : :)

Reena Shukri said...

reena singgah sini..dari segmen yg sama..:)

http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmenjom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

miszfazierra said...

salam, hi awak, jejalan sini jenguk2 awak. btw, salam kenal yup! done follow here ;)

http://princessloveglamorous.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

cik sweety said...

done folo awak.. jum singgah blog saya pula.. hrp tak segan2 nak folo saya back.. thanks ya

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

cik sweety said...

done folo awak.. jum singgah blog saya pula.. hrp tak segan2 nak folo saya back.. thanks ya

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Anonymous said...

Cik Sweety : haha ok :D

Anonymous said...

bw n follow . Dari segmen yang sama.. =)

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

Anonymous said...

Azwar : :)

cweet pinky said...

untuk CP ade kan vektor tuh ?? balas kat cbox :P

Anonymous said...

CP : ada :)

Ahmad said...

pelan-pelan kayuh dari segmen yg sama ^^

http://amad-jalanan.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Anonymous said...

Ahmad : hehe i like pelan-pelan kayuh haha

Fatin Nabila said...

Dari segmen yang sama ^^V

http://sayamenangcontest.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Anonymous said...

fatin ^_^ v

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dr segmen yang sama...

Anonymous said...

ayuninsyirah : :D

ain risya said...

done! :-)

Anonymous said...

ain : roger that :D

Engku Muzahadin said...

Datang terbang dan singgah rehat di sini sebentar` Godek-godek blog yang comel ni & FOLLOW sekali :-) Salam Perkenalan ^_^

Dari segmen yang sama;'

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Anonymous said...

engku :trimas :D

miela lula said...

dari segmen yang sama. done follow awak follow larhh saya balik yea? :)

http://mielalula.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Anonymous said...

miela : ok hehe

leogurl94 said...

Assalamualaikum, hai :)
datang dari segmen sama and pollow sini tau ^^

http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Anonymous said...

leogurl : thanks :D

Anis Farhana said...

Hai . selamat pagi . singgah sini dari segmen yang sama :)

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam_29.html

Anonymous said...

Anis Farhana : :) thanks sudi singgah :D

RaaRocherr said...

Dari segmen yg sma. Done follow awk.

http://raarocherr.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Anonymous said...

RaaRaocherr : ok :D

Zahrina said...

dari segmen yang sama.:)
saya dah follow awak jemput ke blog saya ye...

http://zahrenn.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Cik Siti said...

salam..sy datang dr segmen yg sama..
jemput dtg ke blog sy ye..:-)

http://www.ctfarahcomey.blogspot.com/2012/12/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

D i n said...

zahrina : ok akan dilawat dgn kepantasan cahaya :D

Cik siti : salam kenal hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget