Monday, April 1, 2013

Review Blog : CCK | Coretan Seorang Blogger .

Assalamualaikum . Hari ni dengan sedikit masa yang terluang Din nak melengkapkan syarat review blogger terpantas di blog CCK

Review Blog : CCK | Coretan Seorang Blogger


Jadi pertama sekali,susunan blog dalam dalam blog ni kemas . jadi bila masuk dalam blog tu mustahil la korang nak sesat . rasa tenang je sebb senang nak surf .

Dan yang penting dalam blog ni x de widget yang merapu atau x de function . Sesetengah blog kan, kalau kita masuk tiba2 ada konsert , pastu ada musim salji la , tapi dalam blog ni cool ja .  takdak semua tu , tu yang Din suka tu haha.

Dan yang penting yang harus dinyatakan sebagai salah seorang penguna servis internet yang paling murah . Blog ni tidak lah lembab . nak loading pun cepat . 

Jadi,kali ni Din kasi 4 setengah bintang daripada 5 bintang . apa2 pun Din berpuas hati , limpa , dan jantung.

Jom pakat ramai-ramai terjah : KLIK !!!


12 ulasan:

Irwan Alessa said...

Hahaha ekau pun dah kono tembak jang ! dush! hahahah xD

http://www.irwanalessatyme.com/2013/04/5-blogger-terpantas-review.html

Iha Zaliza said...

wahh saling tembak-menembak nih.. :D

Ferdaus Mohd Othman said...

sejuk je mata masuk blog ni (:

Rumpai Laut Sabah, Harga Terendah! Khasiat Luarbiasa!!

Fendy said...

terjah2...

D i n said...

haha terjah jgn x terjah mcm nas ahmad :D

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

betul tu.. simple..

nabila biela said...

terjah2..hehe

man said...

janji blog anda laju..heheheheh

cik amal said...

terjah! :)

cweet pinky said...

yeah ! i know dis person , hope dis person pown know me , keh3 ~

jom terjah !

Andreas Elva Widiatmoko said...

terimakasih infonya, ada cerita seru loh di www.bukuhidupandre.blogspot.com kalau dah baca gak nyesel deh ^_^

Nurul Aini said...

Ohh..wan..kenal2..hee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget