Monday, May 13, 2013

"Simple GiveAway Bintang Mencari Cinta By Cik Akak"

Cinta ku tidak "CONNECT" kecantikan mu , ataupun "UPDATE" dengan harta mu , yang ku perlukan hanyalah CINTA yang GENUINE dan ORIGINAL,
Berbangga la jika jatuh CINTA dengan Aku , Kerana akulah STOCK lelaki setia yang terakhir  di dunia ini.
Cinta Mu sering kali memaparkan ayat "this love is not genuine" , itu kerana aku lah serial KEY yang ORIGINAL untuk masuk di dalam hati mu <3

Assalamualaikum . Amboi-amboi,jiwang sungguh aku harini,Aku percaya mesti gadis-gadis blogger dah mula cair kan? ok jangan la macam tu segan saye.ape-ape PM kat fesbuk ye ;)

haha! sudah! jangan nak mengarut.Sebenarnya ni ayat-ayat jiwang untuk join contest yang aku kena TAG oleh En.Kertas Warna Merah

G.A Bintang Mencari cinta memerlukan anda untuk membuat aya-ayat cinta romantis tahap langit ke-7.Dan bagi yang cukup kreatif tahap ilmu jampi berpeluang untuk memenangi hadiah yang lumayan untuk melihat syarat dan hadiah anda boleh ke link ini KLIK !

Ok lah aku nak TAG depa ni dua orang ja haha . bagi sapa-sapa yg baca entry ni automatik,manual,semi-automatik akan di tag haha padan! NAH ! NAH !


JOM JOIN SEKARANG ! :)

 

27 ulasan:

Merah said...

hahahahhaa! mentang mentang geek computer. hahaha.. sengal habis!

Nao Mei said...

Hahaha..nie sorang memang bajet sama dengan kertasmerah..hahaha..serius key ayat-ayat cinta tu hebat..hahaha....

Sekalung budi dah tahniah atas kesudian join Simple GA nie....

ok ler...cik bintang perlu mencari cinta yang lain lagi....hahahaha

Nao Mei said...

Tumpang tanya...encik dah follow cik akak tak..hahaha...kalau belum singgah lah balik :)

D i n said...

nao mei : haha smua syarat dah setel :)

D i n said...

ikhmal : hahaha berjangkit dgn hang la ni haha

nao mei : haha saya folower nmber 787 sebelah ketas wana merah haha

Ratu Hatiku said...

hihihi...
Good luck ya.. :D

Mawardi Yunus said...

gud luck bro

Filzah Azzahra said...

terbaiklah madah kat ats tuh. Goodluck pakcik :P

D i n said...

filzah : haha ok makcik haha

tenku butang said...

selamat bersegmen/berGa yea.. =)

Nao Mei said...

Cik akak cinta datang menghantar link peserta GA cinta.....

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/senarai-peserta-simple-giveaway-bintang.html


Semak link...jangan lupa BW rakan2 yang lain...semoga berjaya memikat hati cik akak dengan ayat-ayat cinta tu...hihi

Nies alhaQ said...

Perghh, terbaik. anyway, Gudlakk! =)

DB Mall 27 said...

Simple Giveaway Star Search Love By Ms. akak. Ms. Farhana Vivi join akak segment. Why invite :) Thanks. Mushaf Love: His love ...

DB Mall 27 said...

Love is a wonderful feeling, but it is even more beautiful when met the love of INTRINSICALLY because it is timeless, I'm just a normal human being ...

nur amalina said...

berkunjung dari segmen yg sama..gud luck!
http://ienaazaidi.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-bintang-mencari-cinta.html

Rieyn Anna said...

Singgah bw dan follow sini dr segmen same..jom follow sy juga kalau sudi..hihi
terbaekk la ayat2 awak tu..hiihi.. gud luck ya..:)

http://qasehreena.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-bintang-mencari-cinta.html

Halimaton Saadiah said...

good luck :)

fiqah hamed said...

Gramatis ayat dia..good luck yer...^^

Nao Mei said...

Menang GA cinta cik akak

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/pengumuman-pemenang-simple-giveaway.html

shasha yacob said...

hamboiii, ayat hang xboleh blah lah hihi

shasha yacob said...

hamboiii, ayat hang xboleh blah lah hihi

D i n said...

shasha : haha cair ngn ayat aku la tu haha

nabila biela said...

wah cinta2 ye..hehe..btw gudluck din

shasha yacob said...

haha, buat lawak erk? cair lah sgt. :3

Rosmiza Ali said...

Tu dia ayat jiwang.. Abisla gulung tikar orang lain.. Nak join pun takut kalah.. Kekeke.. Anyway, goodluck!

Mirah Graphic said...

haha.. power gler ayat . haha terbaik . gudluck din

D i n said...

haha dah menang dah pung haha thanks smua :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget