Saturday, May 11, 2013

Menghasilkan imej bintik dengan Dotifier

imej bintik,dot,dotifier,review
Image dotifier

Sering kali bingung untuk mengedit gambar di kala bosan ? dan tiada idea ? ditambah pulak dengan skill yg kurang terhadap photoshop,sering kali membunuh mood kita untuk mengedit.

Hari ini,dengan online editing software yang diberi nama Dotifier,mampu menghasilkan imej bintik yang cantik lagi awsome untuk anda dengan hanya beberapa klik .

Hanya dengan beberapa langkah mudah,Pilih gambar dan hanya perlu setting mengikut suka hati. 



15 ulasan:

Afif Zafri said...

Wah menarik ni..selalu nmpak org dok post.ingat rajin gila buat dot2 satu2...rupanya ada website siap hahaha...
Convert video kepada GIF

D i n said...

afif : haha kan padahei senang je :D

fiqah hamed said...

menariklah link yang din bagi..serious tak payah nak rungsingkan kepala nak dapatkan edit mcm tuh..hehe

D i n said...

fiqaH : haha try jgn tak try

Cik Nas :) said...

baru tau ada software best macam ni :D

D i n said...

Cik nas : haha skrg dah tau leh la cuba :3

ishy77 said...

xpernah tahu..tq sbb bgtau...lepas ni bole mengedot.heheh

D i n said...

ishy : haha try buat pakai gambar sendiri mesti hasilnya awsome :)

Mirah Graphic said...

menarik ni din :)

D i n said...

Mirah ; hehe kan? :D

tenku butang said...

ho.. mcm 2 yea.. baru tahu.. ingatkan buat dot manual.. hihihi.. pingsann..

D i n said...

tenku butang : haha buat manual juling mata sat :D

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

tempat edit yang baru ni.. boleh try.. wahhh nice

Mawardi Yunus said...

tq for sharing bro

shasha yacob said...

menarik nih, nak kena cuba try test nih hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget