Tuesday, March 8, 2011

Kejadah tak dak Genre lain ka?


Assalammualaikum....
hari-hari bukak Tv tak senang dengan drama cinta...
(ala korg paham2 je la ;D)

sikit-sikir pasal korporat , cinta terhalang la ,pastu lain2 bla..bla..bla..
kejadah la takda genre lain ka tak dak idea jangan dok buat cerita
bubuh ja karton naruto ka apa ka lagi layan =_=

tambah2 cerita semalam apa nama cerita tu asrama?
ceh macam2 last-last aku tak dapat bajet je apa yang jadi hahaha
(tengok sampai aku boleh teka apa jadi last2?)

haha try la buat cerita yang best skit action ke kah3...
tapi kalau cerita mat saleh putih tu yang aku pelik
cerita pasal orang tersepit pun boleh box office?
(jalan cerita tu penting haha)

macam transporter cerita pasal perkhidmatan hantar menghantar dgn cepat..
pastu pengarah dia pandai kembangkan cerita dia.. tu yang sempoi sampai ada babak meletup O_O

P/S:dah la iklan banyak!
~~Bukan nak down sapa2 just hebatkan lagi drama tu jangan sampai orang tengok iklan pun dah boleh ramal apa yang jadi dlm crita tu ^^~~

tapi apa2 pun tahniah pada yang buat drama yang syok2 hehe

2 ulasan:

zura chan said...

tao xpe ==
kadang2 citer tu lagi banyak merepek dr fakta yg logik =="

D i n said...

=_=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget