Monday, March 7, 2011

Tempat yang menjadi tumpuan bila sedang cemas?

Salam....
fuh dah brapa hari dah aku tak update blog ni fuh bersawang!
ok macam biasa aku tak tau nak tulis apa...
(hahaha)
..
.
.
.
.
.
.
.
.
~Tempat tumpuan ketika cemas~
haha hari ni aku terjah tengok kawan aku test JPJ
terjah punya terjah aku tengok satu tempat ni jadi tumpuan~

*Tandas*
haha time2 camni memang tandas jadi tumpuan haha
kenapa tak tau la haha aku pun kalau test kerap kluar masuk tandas wahaha..~


*Pakcik2 tua tengah debat pasal politik XD*


P/S:mintak2 aku pas JPJ nanti =="

*SEKIAN*

4 ulasan:

Farah said...

Tandas tu memang tempat terbaik bagi sesiapa yang tengah nervous..termasuk jugak lah dengan farah ni..mase tu la badan meragam..haha

Encik Shino said...

haha.. test JPJ je.. bukan test darah.. :P (me mabuk darah)

D i n said...

Farah: hahaha tandas oh tandas..

D i n said...

En.Shino: aku pun takut tengok darah..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget