Saturday, March 12, 2011

Dia yang ke-100....Tahniah



Assalammualaikum...
well hello.....

Adoi apa la ko ni follower 100 pun ko nak bising?
haha bukan nak bising tapi sebagai tanda penghargaan aku
kepada follower...
(bagi la pluang kat newbie macam aku ni~~)

sapa yang ke-100 ni?
Siapa?
siape?
siapewW?
sapew~~
er....

dia adalah...

AsmiDar

ni pulak blog dia:

http://asmidaraasri.blogspot.com/

http://edoedali.blogspot.com/

oh aku ni sebenarnya baru jadi follower dia hehe
jadi dengan rasa rendah diri sebagai blogger baru
marilah kita terjah dia..
walaupun kuasa blog aku tak sehebat blog otai tapi
nilah tanda penghargaan aku kepada yang ke-100
(ades dulu aku nak dapat 1 folower pun payah!)

dan tak lupa jugak pada yang memfolow tu korg pun tak dilupakan
tambah folower pertama aku
nama "haewon"
tapi takda jejak yang ditinggalkan sayang seribu sayang
T_T"



*pastikan link anda ada macam tu ye bila ditekan kat gambar
kalau takda susah keja la ye
kalau nak buat tekan kat gambar korang yang kecik2 tu
pastu tekan setting kat situ baru jadi..sebb tu accn google bkn blogspt
errr *

takpa lepas ni pelan-pelan kayuh utk ke-200 pulak
hahah

*SEKIAN*

2 ulasan:

hana said...

terjah follower ke 100 awk..
=D

D i n said...

:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget