Monday, March 7, 2011

Auto Blog Walking? best ka? atau sekadar tangkap muat?

Assalammualaikum...
Auto BW? best ke? hahah ntah la..

ceh bagi aku tak best...sebab?
cara aku BW secara langsung je~ kan best gitu BW scara ikhlas wowow~~
heh...kalau auto aku rasa macam angkat tangan cakap Hi,BWalkers pecut dengan 100 km/j
tak jadi apa~dan pastinya menyemakkan kotak jerit aku hahaah

Trimas yang sudi BW-ing di sini anda terbaik~

P/S:aku pun tak tau cara bnda ni brfungsi so sory if i wrong ;D
tapi takpa aku ok je..dun wory a~haha
-

9 ulasan:

nelly said...

Biarlah kita bw secara ikhlas ..
penat2 pun masuk juga blog orang yang lawa-lawa ..
=)

D i n said...

haha btoi2....mana tau dapat informasi baru ke kan~

Siti Safiyyah said...

autoblogwalking adalah salah satu sebab ss tuka shoutmix kepada ishoutbox..sebab shoutmix ni even kita dah buat wesite lock pon, makhluk2 tu still leh datang blog kite..


psstt : Elok ke merendah diri sangat ni?

Mohd Effendi said...

mak aku slalu ckp. klu wt sesuatu biar ikhlas..

D i n said...

SS:kalau cam tu aku pun nk tukar la nanti =)

Mohd.Effendi: atok aku pun pesan camtu XD

NaNaoSaKi said...

tu la..kdg2 saya pn mcm mls nk lyn org yg tinggalkan jejak kt shoutmix saya.. xtau la bw yg real ke ape.. so saya lebih pentingkn org yg mninggalkan komen di en3 saya je :)

D i n said...

btol3... :D

ejoy said...

haha.. dah lama cara ni nak tahu lebih lanjut
Pendedahan AutoblogWalking dan Cara Mengatasinya

D i n said...

@ejoyoooo bagus la klau cmtu ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget