Sunday, May 1, 2011

Cara Menjadi Blog Walker yang Sejati


Assalamualaikum..

---

Sekarang saya akan mengajar anda bagaimana
menjadi seorang blogwalker yang sejati... wahhaha

ok caranya mudah...

  1. Tingalkan jejak anda di shoutbox dan yang sama jenis dengannya.tapi kalau semua pakat tingal jejak kat situ kalau tuan tak on berkurun lama skit maka jejak anda akn terkubur ^^
2.Nak lebih selamat komen lah entry tuan rumah paling tidak pun jejak tu dah ada dan takkan terkubur konsisten gitu....blh dpt trafik skit kalau nasib baik boleh tuan rumah komen balik kan3??

3.pastikan link blog anda melekat di profile anda macam mana? klik kat SINI

selamat berblog walking ye~ nyiaw~
jadilah tetamu yang mesra alam wahahaha jgn 2 alam sudah tak kuasa ai nk layan (>_>)

22 ulasan:

AL-QASSAM said...

Saya tinggal jejak disini. Idea yang bernas:

MENONGKAH ARUS KEHIDUPAN

fuuyooh said...

setuju! bagus N3 ni.. suke pak aji bakhil baca..

noonaQQ said...

hahahaha..din2. dh mula bt tuto skg ye.. bgus2.. ank sapo la ni? hehe

nur athirah said...

menarik !

lg stu , tnggal kn cap mohor :)

oshin-jamel said...

BAGUS!BAGUS!BAGUS!!!

D i n said...

@AL-QASSAM

tingalkan seberapa bnyk yg boleh hehe :D trimas~

D i n said...

@fuuyooh

owh~~~ trima kasih pak aji bakhil~

D i n said...

@noonaQQ

haha noona din kadang2 rasa segan + malu jgk kalau tlis entry mcm nih wahaha T_T

D i n said...

@nur athirah

btol tu! trimas

D i n said...

@oshin-jamel

TRIMAS!TRIMAS!TRIMAS

dyea irdina said...

tp bg akak tinggal komen kat en3 lg mesra alam...heeheheh

D i n said...

@dyea irdina

betul tu akak..mesra alam komen2 blh mengeratkan silaturahim.. :)

nelly said...

terjah sini .huhu

D i n said...

@nelly

haha trimas nelly sbb sudi terjah~~~

fuuyooh said...

Harun din Al-hafiz apa khabar?
Macam mana malaysia mau maju

D i n said...

@fuuyooh

wah..sedap nama yg ko tulis tu trimas :D

fyna said...

waaaaa...nice tips...
;)

D i n said...

@fyna

:)

MisZaza said...

ops... hehe

D i n said...

@MisZaza

opss huhu :D

Abib umar said...

dateng juga ya ke blog ane,, muslim dan komputer,. raspedia :)

Anonymous said...

Fantastic beat ! I wish to apprentice while you amend your web site, how
could i subscribe for a blog web site? The account aided me
a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast
offered bright clear idea

my web blog: aaa fx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget