Sunday, May 1, 2011

" W , A , S , D " [Huruf yang mungkin hilang jika anda seorang pengila game PC]



Assalamualaikum..

------

huruf W,A,S,D jika dilihat mungkin huruf ni antara yang paling
kerap hilang di papan kekunci CC atau rumah :D

kemana hilangnya huruf ni?
W , A , S , D antara huruf popular dalam game first shooting(err mcm CS kan? :)
jadi tak hairanlah kalau kerap dilihat huruf tu kerap dilihat menyembunyikan diri..

konklusinya jika huruf di keyboard anda hilang huruf2 tu
mngkin kerana anda slalu main game kot wahahah (kantoi!)

jadi dengan banganya adakah anda bersetuju?
yang seorang pengila game first person shooter tidak memerlukan
huruf W,A,S,D? hahaha

P/S : saja merapu di hujung minggu ni dan selamat hari buruh ^^
hari gamers tak dak :D




14 ulasan:

noonaQQ said...

mesti keyboard din dh hlg atau kabur2 kn?? hahaha...jgn sll sgt men game nti,otak jam..huhhu..

nur athirah said...

haha . nmpk sngt hntu game . tape , nk jd pilot kne pndai guna joystick .

p/s : game bkn terok sngt . kn ? ade jgk faedah nya :)

si macho said...

bengongg :anggukk :tikam din

fuuyooh said...

aku lagi dasat weh.. keybord hilang.. keh keh keh.. tak la.. aku tipu.. keybord rosak la.. game punya pasal..

SyedGraphiX said...

kalau sume huruf hampir hilang..means. anda seorang blogger! XD

zura chan said...

wahhh! din! saje nak kantoi kan aq kan?? haha
*buat balik huruf kat keyboard ngan liquid xDD

miss beyond said...

Hi Din.. Nice entry! Memang bengang gak la kalau ke cc ada pulak huruf2 hilang kat keyboard.. susahnyer nak taip huhu.. Mesti dak2 gamerz ni.. Kat keyboard saya huruf 'A' jer baru hilang setakat ni.(kekerapan menaip n ckit game hehe)

D i n said...

@noonaQQ

jadi warna kelabu hampir2 hilang :D

D i n said...

@nur athirah

ha betoi tu..nk jadi pilot kena pndai pakai joystick...

game bnyk faedah :D

D i n said...

@si macho

feeza~~ tikam tanda sayang kan? :malu

D i n said...

@fuuyooh

tak dak keyboard lost function la pc tu wahah :D

D i n said...

@SyedGraphiX

ha yang ni aku setuju hahaha! XD

D i n said...

@zura chan

tgk ko pulak kantoikan aku...guna liquid kan jimat? keh3 XD

D i n said...

@miss beyond

kalau hilang skit takpe kalau hilang semua mau kena heart atack! XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget