Tuesday, February 22, 2011

Mampukah ?


Hah masa boring-boring lepas tggu karen ada balik
terasa pulak nak search benda-benda baru kat En.Google heh

peh tiba-tiba ada artikel pasal planet yang seakan bumi heh
pastu bla..bla..bla kate nak pi tinggal kat sana pulak kah3
(huh nothing imposible =)
memang tak dinafikan setiap bintang ada bulan atau planet2 kecik yang mengelilinginya
(adoi btol x fakta aku ni atau skadar outa keh3)

persoalannya nak pi kat sana pun ambil masa berbilion tahun cahaya nak sampai
peh CAHAYA
(kan blajar cikgu ada cakap "chaya paling laju"heh darjah 6)

Kapal angkasa ala2 stars wars tu pun x nampak X_X
haha saja membebel mengarot malam2 nih keh3...
dengar la bebelan aku ni wahahah!

apa2 pun "TO INFINITY AND BEYOND!!"

"Ilmu terlalu luas dan tidak akan habis.
jika digabungkan dengan pengetahuan kita mahupun professor
ia hanyalah sebesar kuman Allah maha mengetahui"

SEKIAN
(entry yang tak seberapa ni)
*sumber En.Google*

3 ulasan:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 blogger tegar;)
slm perkenalan,
blog apisv2

the faceblog said...

hye.. selamat malam. just nak cakap saya tag awak untuk contest si doodal tu.. nie link saya. mintak komen ye. tq = http://daddyjarum.blogspot.com/2011/02/doodals-dialogue-contest.html

D i n said...

ok ..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget