Monday, February 21, 2011

Dia bagaikan di medan perang......

Di saat artis tempatan menyanyi melolong sampai tengah malam
untuk dapat pangkat Dato'
kita lupa pejuang negara kita nun di sana =)
walaupun kaki ditusuk kayu track selepas kemalangan

dia tekad meneruskan kayuhan demi negara..

siapa dia?

AZIZUL HASNI AWANG

Artis melolong pastu dapat pangkat Dato' haha lawak..
(tapi aku tak salahkan artis heh jangan marah~)
dia pun nk penghargaan jugak)

back to point...:-D
"Gua respect sama dia la"
TERBAIK!!

The rocketman gelarannya..
(betul tak?)


walaupun pingat gangsa tapi pingat jgk kan?
kalau aku jadi dia memang aku paling bangga la XD !


Mampukah anda?Demi negara?
*sumber En.Google*
hahaha kalau aku sultan ke ape sah aku bagi pangkat kat die~~~
(tapi reality aku bukan siapa2)

3 ulasan:

zura chan said...

ngeri tgok kaki dye ==

misS FEeza macho ! said...

erkk .

sye ta kenal dye =.=?

huhu .teroknyer saye .uwaaa uwaaa uwaa T,T

D i n said...

zura: ngeri kan kegemaran ku XD

FEeza: heh x jadi salah pun :D lalala

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget