Tuesday, February 22, 2011

Eh ko ni pelik la...

Kesinambungan daripada entry lama ku
Sini

Adoi pelik perangai ye aku tengok kt tempat ambik lesen =_=
bila di jalan raya bagai dia yang punya...rodblock polis mahu pun org
habis die sondol

Bila test lesen ko fail eh burn duit tu bagi saya la keh3.

Keseimbangan dia x dak sapa boleh lawan wo!
tengok ni seimbang tak?
*terer2*
(JANGAN TIRU AKSI NI BERKEMUNGKINAN NAK DAPAT PENENDANG TINGGI)

Namun dia rebah di ujian JPJ di ujian first naik titi lebih 7saat keh3..
pelik angkat taya berpuloh2 tiang x goyang pun
ni nek titi pun dah goyang?haha
memang pelik~

lapas tu terjadilah aktiviti burn duit keh2


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

bukan nak blame sapa2 eh cuma pelik keh3~
gambar sapa kat atas tu sory ye aku tak tau
aku cuma cari kat En.Google

"Bukan semua macam tu a ingat!"

SEKIAN
entry yang merapu gaban
*Sumber En.Google*

4 ulasan:

Dda Ly said...

urmm ini mmg pelik..adoi!

jemput ke rumah ye?
http://laydie-dda.blogspot.com

keep in touch OK..♥♥♥

D i n said...

nanti saya datang mlawat rumah Dda Ly ye~

EB said...

Tu yg pelik tu...
Hehehe nasib baik aku berjaya dengan jaya dengan sekali harung..

D i n said...

hoyeh!...hebat2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget