Monday, February 21, 2011

Eh ko ni pelik la....

hahha idea kosong dan tiba-tiba
aku buat entry pasal rokok pulak..hehe
sory kalau sama N3 dgn sapa2 pun heh

Pelik bin ajaib bila perokok suka merokok
ades memang la kan nama pun perokok ape da kah..kah..kah..

Serius nak kata tak tau dalam rokok tu ada apa..
bila tanya tau
(aku buat survey heh)



Kalau aku bagi sebotol racun hangpa nak tak? any volunter?
heh sah sah tak mau..keh keh keh (ada sedikit poyo+skema disini)
oh..hakikatnya anda sedang buat macam tu dalam kemahuan hang sendiri keh..keh..keh

:::jom tengok rokok:::


kah3..kalau macam ni nanti aku nak buat company jual racun la..
racun bermacam2 perisa support company aku taw
heheh gurau~

aku taw yg buat ketagih tu nicotine...
kan ada ubat apa nama tah aku pun tak tau nak sebut
apa?duqeutine ah lantak lah salah eja pun
aku memang tak pro english pun keh3

sepotong ayat masa aku belajar agama masa aku form 5:

"Sesungguhnya Allah SWT telah mengharamkan ke atas orang Islam melakukan sesuatu yang memudaratkan mereka."



heh say no ha?...heh
tepuk dada tanya iman...

sekian
(entry yang bosan)
*sumber gambar En.Google*

2 ulasan:

Mr.Kerro said...

nsbi baik aku xmrokok..fuh!

D i n said...

lega....syukur2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget