Monday, February 21, 2011

Doodal's Dialog kontes.....

Doodal
yea dia dah buat satu kontes yang aku suka
iaitu kontes buat dialog dan hadiah pun boleh gagah la hehe

Blog doodal ni mmg unik bagi aku dan korang patut folow dan keep folow dia..
N3 dia mmg menarik minat aku utk membaca (jiwa aku ni jiwa seni mmg kena la)
kebetulan aku ni jenis buat komik genre komedi so memang kontes ni aku suka! like.

hehe jangan tunggu lagi lawat dia... ^^

ok ni dialog aku...(selamat berkontes-kontes)
(1st)
(2nd)

ok macam yag doodal nak tag 4 orang kan ni dia :)

1.Zura Chan
2.Ain
3.kaymama
4.Hana niey

ok
Sekian :)

TAMAT SUDAH :)

12 ulasan:

cik Ladies said...

bhahaha! yang niey pun boleyh tahan !! :bagus

KAY said...

saya nak order jugak ni.. kijang albino masak paprik, boleh? hu hu...

D i n said...

boleh2..lain tahun kita buat heehe

eQuRlz said...

hehehehehe.. lawak.. :)

D i n said...

heh tq~

Siti Safiyyah said...

wahh ade harapan gak menang ni..takpe2 kite lihat sape yg menang k? gudluck! :)

Jejaka Terhangat said...

no satu tu lawak gak..terbaek. hehe..gudluck ye..=)

D i n said...

syukur...syukur....

puteri cahaya. said...

japgi puteri jawab tag contest nie ya din.. :) anyway, g.luck to u..

D i n said...

komen je =)

scha_imal87 said...

wahhh...mane lg satu pic..ko masok la 3 skali..hheehee...fOllow u..hit me back :)

D i n said...

haha yang lagi satu x dak idea nk buat camna =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget