Tuesday, March 1, 2011

Er...tumpang tanya boleh tolong tak?

Salam semua..
err..tumpang tanya boleh tolong tak?
hari secara ikhlasnya saya nak mintak jasa baik blogger2..
macam mana nak solve problem nih?

sory la newbie la katakan...tolong lah adik newbie ni ye~~~


*dashboard kosong*
mintak tolong ye..sebab dashboard ni begitu penting bagi saya ;D
saya akhiri leteran saya dengan sebuah pantun..
(eh sebuah ke serangkap? ;D)

"Buah cempedak di luar pagaq..
ambik galah tolong jolokkan..

saya budak baru belajaq..
tolong bagi tunjuk ajaq?"

-------

"Sebaik2 manusia adalah manusia
yang memberi manfaat kepada orang lain"

*SEKIAN*

3 ulasan:

mOoN said...

selalu jugak jadi macam ni but masa tenet slow ar...dah try refresh ke?

D i n said...

belum lagi ok saya refresh try...
mungkin sebab line internet slow kot ermmmm

D i n said...

Alhamdullilah....dah ok balik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget