Sunday, February 27, 2011

‘KATEK MAHU REVIEW BLOG!!’



Cerita skit pasal blog :
ok...blog ni berwarna biru tetapi jgn sesekali cepat haru biru...kang susah pulak
blog aku bagaikan nasik campoq yang dijual di kedai mamak sekitar area
Parit Buntar...senang kata macam2 ada....

tapi bukan macam astro yang bila hujan "macam2 tak dak...."
tapi blog ni hujan ke ribut ke ttp akn di update just matter of time =) hehe


...DONE..

*SEKIAN*

2 ulasan:

diana said...

tu header dia ke??
cantik..
eh!!cuba tukar kotak komen kamu ke pop up window..
ramai sikit yang minat nak komen2..:)

D i n said...

ok...nanti saya tukar =) thanks..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget