Thursday, March 3, 2011

Earth Hour 2011? mengarot~


Salam..
eh gapo ni earth hour 11'
bagi aku..eleh stakat sejam nak buat apa?
alang2 buat la setahun ka lama lagi tak dak ka?

lepas ja sejam tu esok hangpa boleh tau....
segala bapak carbon...anak carbon pun macam besa banyak tara tu jugak..
tak memadai sejam untuk cover balik apa yang dunia buat..

tapi kira ok la tu skurang-kurangnya buat la jugak dari tak but..
tapi aku tak sambut pun earth hour ni hahaha..
bagi aku nak bagi kurangkan segala bapak karbon tu senang ja..
pi kerja nek beskat(basikal tempat kerja aku dekat ja haha)

lain2 aktiviti buat CO2 aku tak buat haha..
(kecuali bernafas heh pastu aku bagi kat pokok keh3
pastu pokok kasi aku oksigen =)

buat aktiviti tanam pokok bagi banyak lagi bagus.....lalalala

*SEKIAN*
jangan hentam aku sudah ahah

3 ulasan:

zealot said...

Thanks sbb concern masalah blog sy td... semua dh settle...
follower 82

axuerha said...

org ckp sikit2 lama2 jd bukit..hehe.. tp axue pom x brapa sambut sgt.. tp byk cara lg kite bleh buat maybe earth hour ni salah satu langkah kempen utk ke arah slamatkn bumi..

D i n said...

axue: btol tu hehe tu la pint yang nk disampaikan kat entry ni =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget