Friday, October 26, 2012

Hack Time Cyber Cafe Version 2 .

SEGALA MASALAH YANG BAKAL TERJADI DI MASA ANDA SEDANG HACK MASA/TIME DI CYBER CAFE SEKIRANYA TERKANTOI ITU ADALAH MASALAH ANDA SENDIRI.PIHAK KAMI TIDAK BERTANGUNGJAWAB KE ATAS KECEDERAAN ATAU KERUGIAN YANG BAKAL ANDA DAPAT.SEKIAN
Sebelum ni Din ada membuat satu tutorial tentang bagaimana nk hack time cyber cafe.Kali ini Din ingin berkongsi cara bagaimana anda boleh hack time CC tanpa perlu mendownload sebarang software seperti sebelum ini . Klik sini untun melihat entri sebelum ini : http://dingraphic.blogspot.com/2012/09/hack-time-cyber-cafe.html

Hack Time Cyber Cafe Version 2 :

1) open/create  notepad atau new text document 

2)taip CMD > save as > fileanda.bat > save di tempat yang anda boleh capai dgn mudah

3) open fileanda.bat selepas itu akan keluar comand prompt

4) pastu,taip cd\windows > tekan enter > taip regedit

5) akan keluar regedit windows, ikut step dibawah nie:

HKEY_CURRENT USER > appevents > software > classes > microsoft >windows > current version > internet setting > policies > system

6) di sebelahnya right klik pada disable task manager , scroll ke bawah untuk modified dan tukar kepada nilai 0

7) dan buka task manager (tekan CTRL+ALT+DEL) dan disable CC pnya time.

8) WELDONE # kalau tidak berjaya buat lah sampai boleh :) nanti senang2 saya letakkan screenshot utk memudahkan anda Hack Time Cyber Cafe Version 2.







12 ulasan:

CekbOlat-bOlat said...

menda ni hack kedai cyber cafe ke ? oh maaf la . gua tataw pasal hack hack ni .

D i n said...

cekbolat : takpe ni utk sapa2 yg dahagakan game kt kedai cc kasi bhenti prabis dwet haha

Aku Mad said...

waa , hack wifi takde ? hehe ..

D i n said...

Mad : Hack wifi ada tapi kalau nak buat tuto pasal hack wifi mmg panjang lebar haha bnyk steps :D kalau nak nati pelan2 din usahakan :)

Dikbi Kamaruddin said...

kalu tuto nak lajukan broadband yg dah sampai quota ada tak? kalu ada, share ye

kyo_9 said...

kalau kantoi kena bayar lebih x?

D i n said...

Dikbi : ada insyaAllah nanti din kongsikan dgn dikbi dan smua cara lajukan broadband yang dah sampai quota :)

D i n said...

Kyo_9 : x taw haha kena kot haha

FJ - Faten Johary said...

din ! buad tutor macam mana nak taw pasword wifi kew modem kew ahh pape jelah yg sewaktu dgnnya

D i n said...

FJ : haha hack wifi le tu law taw pass haha..kalau nk hack modem streamyx din leh kasi tapi takut lak =_= takut kene tindakan lak biarla menjadi rahsia di sini haha hack wifi nt din pikirkan haha

Anonymous said...

bang, macam mane kalau cc tu security dia ketat, regedit dh bukak tapi tros automatik tutup balik..same la task manager..help

D i n said...

Anon : sory la x dpt bntu sbb dah lama tingal zaman cc ni haha..mungkin skrg sistem2 kat cc dah upgrade mcm2 dan bnda ni pun dah x function. :) itula teknologi sentiasa meningkat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget