Wednesday, October 24, 2012

SEGMEN COLOUR MONSTER

Klik Banner untuk join
Semalam Din terusha segmen ni.Menarik ni best.Klik banner untuk join.Ni dia doodle yang Din dah colour kan.Done colour Monster #

kalau x nampak jugak klik utk size besar gedabak hehe

^^ jom terjah sini http://nornishanisrina.blogspot.com/2012/10/segmen-colour-monster-by-nisha.html untuk lebih banyak doodle yang lawa yg telah dikalerkan oleh perserta : ).Takmau buat over2 takut jadi photomanipulation pulak haha. Assalamualaikum . Jumpa lagi #





28 ulasan:

kinara kinatara said...

wah comel lah cik din kita warna...heheh..malu saya:)

heheh:)

anyway follow sini jugak:)

D i n said...

Kinara : haha nk malu ape pulak haha :)

Ikhmal Malique said...

semart din kalerkan, gud luck bro.

D i n said...

Ikhmal Malique : thanks bro hehe :D

Nurul Aini said...

Untunglah pandai warna..hehe..smart gila kot, baru warna kartun tu, kalau buat illustration mesti dapat A ni.

D i n said...

Aini : haha ntah2 aini lagi terer kot tahap legend hehe..din pun baru blajar kaler2 dlm PS lau tidak langsung x taw nk kaler :(

fiqah hamed said...

wah..lawanya dia warna..tak ada chan lah fiqah nie.. =P

D i n said...

Fiqah Hamed : mana ada lawa ilusi je tu haha

ala yang lain2 pun lawa ape :)

Dikbi Kamaruddin said...

untung la ada tangan yg kreatif...wat ape pun cantik... kalu sy colour standard je. x reti nak guna tone colour

D i n said...

dikbi : semua org boleh buat gak din kaler2 ni msih lemah lagi :)

munirah :) said...

kay, lawa gilerz ! <3

D i n said...

munirah : alhamdulilah trima kasih ye muniraah :)

Nizam Erul said...

perrggghhh .
lawa giler !

D i n said...

Nizam Erul : haha trima kasih la :D

Kara =) said...

salam kenal ^^
dari segmen ni jugak..cntik la kaler..walaupon simple tp kreatif ;)

D i n said...

Kara : salam kenal jugak :) haha yg simple tu la yang nk tersingkir awal ni haha

Cik bunga mawar said...

mak aih, ni kmpom-kompom boleh menang nih hehe...lawa sungguh :)

D i n said...

Cik bunga mawar : aminnn haha

D i n said...

Cik bunga mawar : haha yela tu :)

Y.A.B umi said...

fuyoo.. smart la colour.. berbakat!

D i n said...

umi : mane ade baru blajar kaler je ni :)

nis said...

Salam,

Tahniah kerana anda telah menang untuk segmen Colour Monster by Nisha ^_-

http://nornishanisrina.blogspot.com/2012/11/pemenang-segmen-colour-monster-by-nisha.html

Anda telah mendapat tempat pertama . Tahniah!

D i n said...

nis : trima kasih bnyk2 :)

nis said...

Din, awak kene isi form . Bukak link ni :-

http://nornishanisrina.blogspot.com/2012/11/pemenang-segmen-colour-monster-by-nisha.html

D i n said...

nis : eh saye dah isi la ? :|

nis said...

Din : ok, saya dah dpt ! Sorry !

nis said...

Ini hadiahnya :-

Header:-
http://i1283.photobucket.com/albums/a557/nisha6c/dinheader.png
Cursor :-
http://i1283.photobucket.com/albums/a557/nisha6c/dincursor.png
Picture :-
http://i1283.photobucket.com/albums/a557/nisha6c/dinpic1.png
http://i1283.photobucket.com/albums/a557/nisha6c/dinpic2.png
http://i1283.photobucket.com/albums/a557/nisha6c/dinpic3.png

D i n said...

nis : trima kasih la~ :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget