Saturday, March 19, 2011

Ko tak kasi aku lulus aku akan.....

Assalamualaikum..
gila cepat 21 da test JPJ 23 plak SPM kan?
(hoho gelak sawan...)

tolong pilih cara yang sesuai untuk lalaikan JPJ
masa time jalan raya :

1).Sembang hal politik..haha

2).buat lawak sejuk contoh:ali berjalan2 tiba2 ali terjatuh lawak kan? HAHAHA

3).bercerita tentang Sang Kancil dan Buaya semasa test?

4).berkomunikasi mengunakan cara telepati..


dan kalau fail jage la ko WAHAHA....


Menjahanam kan kereta sambil diri ini melompat keluar
macam dalam game GTA


Apa yang penting kita BANZAI!!!
apa motif aku kluarkan gambar ni? =="

P/S : ingatlah org yang tersayang

*sumber beberapa gambar Google*

11 ulasan:

ain revival said...

gud luck untuk kedua2 nya ek~hehe

jgn lupe doa b4 driving test tuh~hehe

D i n said...

:D

dyea irdina said...

akak dlu 3 kali amik test dik oii..kali ke 3 tu siap menangis2 ckp kat tester tu mintak bg lulus sbb takut bapak marah..dia kesian kot di baginya lulus..hahhah

D i n said...

mmg a...mahal tu bwt lsen~

Siti Safiyyah said...

baru lesen L..baru 2kali belajar..tak sabar nak ade lesen..yeayy ;p


psstt : Korang ada tak hobi yg pelik2?

cik Ladies said...

DIN.. CL esok pun ad test JPJ.. gud luck utk kite dua yer =P

D i n said...

SS : sabar2 bgi din ngn cl lepas test dulu haha :D


CL : awwww cl....adakah kebetulan...haha gud luck utk CL~

Solihin Zubir said...

belanja tester tu minum, taruk ubat tidow..
msa tgh drive tu, kompom dia tdow kt sbelah.. heeheh..

D i n said...

:D kah3~

Syahirah Abu Sufian said...

awak,lulus x ?

D i n said...

hahahahaha... :D x =_=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget