Monday, March 14, 2011

Aku Cemburu pada yang hot =.= hahaha!

Assalammualaikum...para blogger.
(buat bunyi batuk skit uhuk2~!)
siapa yang taknak follower ribu-raban angkat dahi.
(angkat dahi?saya angkat!)

aku pun nak...tapi persoalannya macam mana?
aku tak brani tulis kat sini macam mana
jadi yang nk tau tu tulis la kat google ke ape2 search engine..
dan semestinya akan kluar blog2 yang mesra S.E.O
ahaha
(tips dari otai2 aku cuba dan memang menjadi bermula dari konco2 aku 0)

cara yang aku buat selama ni :
  • bagi blog mesra S.E.O
  • rajin2 tinggalkn link blog anda atau pingkannya.
  • sentiasa update blog
  • jadi mesra blogger dan mesra alam
jangan risau cara tu boleh cari kat search engine je type je ^^


contoh


kat sini aku lebih pentingkan kualiti sebab tak guna beribu raban kalau
konco2 tu skadar memenuhi perjanjian terdahulu
"u follow me i follow u back"
dan lepas tu dah tak mesra blogger ^^;

(tapi kuantiti penting jugak :P )

aku buat macam ni
luangkan masa beberapa jam untuk dashboard tengok update
pastu jadi mesra blogger haha

ok tamat lah sudah bebelan aku yang newbie ni jadi kalau ada salah ke silap
maafkan aku hohohoho!
kajian keluk SS blog aku hohoho!
boleh naik dan turun dalam pelbagai keadaan





6 ulasan:

gabanMorka said...

kuantiti n kualiti tu ade hubungkait la aku rase

D i n said...

betul tu hahah pasal tu aku ada tulis kuantiti pun penting..tapi ni peribadi aku je T_T

tomatoo said...

hahha.. graf tu yang paling menarik

D i n said...

graf ekonomi yng diupgrade XD

nelly said...

Lawa graf ..hehe ...
Ni yang buat betul2 cemburu ..

D i n said...

^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget