Saturday, March 19, 2011

Atok nak tolong jual blog aku...


Assalammualaikum...
ha~hari ni aku ambil keputusan nak malukan diri aku ni
(amacam ada bran ? haha gurau2)

ATOK cucu tumpang join...

ucapan dari Belog D i n:
wahai blogger kita adalah blogger yang sama
yang makan dipinggan minum dicawan...
sekian majulah sukan untuk negara(erk!!)

P/S : dah ada pluang kita pulun ramai2 O^O

OK last aku tau tulis panjang2 macam P.A ahli politik pun
takdak org baca aku akhiri dengan satu teka-teki...

soalan:

Benda apa dia kecik-kecik warna hitam
tapi berpeluh?

KLIK!

P/S : tajuk sedikit lari jauh jual? er i mean promote = ="
[X]




3 ulasan:

SyuhAdah SauraAsuna said...

Benda apa dia kecik-kecik warna hitam
tapi berpeluh?

jawapannya:SEmut hitam yg baru habis bersenam....^^

D i n said...

Salah...salah...

AiMaN said...

mekasih join segmen atok..atok dah promot blog cucu di entry ini

http://petuakitasemua.blogspot.com/2011/03/kenapa-nak-join-segmen-atok.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget