Sunday, September 9, 2012

Belajar _ Adobe Illustrator_<>Dalam masa 30 Hari .


As-salam #

Jika anda seorang yang ingin mempelajari bagaimana menggunakan Adobe Illustrator secara menyeluruh . Kini anda boleh mengambil kursus online dan anda boleh mempelajari tentang selok-belok dan sebagainya tentang illustrator . Antara bab yang disentuh untuk kita pelajari adalah drawing basic shape , drawing with pencil / pen tool dan banyak lagi . Jika anda berminat anda boleh lah bookmark web ini :


Serius ianya banyak membantu dan ianya sesuai untuk beginner yang baru mula berjinak dengan illustrator ni selepas puas bermanja dengan photoshop huhu.Apa tunggu lagi ? jangan lepaskan peluang menuntut ilmu haha . ilmu ni sangat berguna utk anda bila anda nak buat header anda yang baru haha .





Selamat belajar : )

P/S : saya yang dah belajar illustrator ni pun nak belajar lagi anda bagaimana ? haha

Apa ? takde Adobe illustrator ? download la kat sini : )

7 ulasan:

Novelgurl said...

wsalam..hohoo..mls nk bljr ~.~..slmt bljr!

D i n said...

hahaha

hasrul hassan said...

Hmm .. macam2 leh belajar dalam dunia internet ni secara PERCUMA

D i n said...

haha percuma tu yg penting

Al-Iman Lee said...

dah ada 2 kali pakai. pastu remove dah. tak reti pakai wahahaha.

Mirah Graphic said...

takde ke tutor cara nak buat vektor .. boleh x ajarkan ..

D i n said...

Mirah Graphic : boleh je . mirah boleh rujuk kat entri ni ye :)

http://dingraphic.blogspot.com/2013/01/bagaimana-vektor-diorang-diproses.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget