Tuesday, April 9, 2013

Vektor Drawing : Shasha Yakob

http://kamihardsman.blogspot.com/

Assalamualaikum .Macam yang aku janji sebelum ni . cuti sem dah kembali jadi sekarang aku ada bnyk masa untuk melukis vektor korang semua.

Sekarang ni aku tengah resume lukis vektor yg sebelum ni yang din tak sempat nak buat . Untuk kali ni vektor ni milik kepada http://kamihardsman.blogspot.com/ . 

Sekian lama din tak buat dah mula rasa agak keras tangan ni jadi agak lambat nak biasakan balik tangan din ni haha .

P/S : what the heck la aku buat file format PNG .tak der background skali upload ada bckground hitam pulak kt blogger ni =_= apa2 pun format PNG ni background transparent :D ce download . tgah duk mencari solution untk masalah ni...aduhh spoil btoi la hitam tu =_____=

hurghh nak upload PNG file msti prob.blogger ni pandai2 ubah file PNG kpd JPG =_= terpaksa la buat JPG file DEM U BLOGGER :/





9 ulasan:

Lissa LaLissa said...

Wow~ N1~! hee

yeap.. kdang2 upload gambar pn banyak ragam., >.<

Ikhmal Merah said...

pewittt... ayu...

D i n said...

Lisa : haha tu la bnyk betul ragam sekarang ni dulu x pun :D

ikhmal : hehe lawa kan :D piwiittt gaya amy search~

Irwan Alessa said...

Din : Hahaha agak2 blogger picisan macam aku nak tak ko buatkan satu untuk aku.. haaaa

D i n said...

irwan : haha dengan bangga nya aku terima irwan :D mcm biasa ikut procedure :D

Nurul Aini said...

Woooo...cantik gila.

D i n said...

aini : tgok tuan dia la haha piwit

shasha yacob said...

thanks din, baru terbaca post nih. hihi. lawa lawa i like macam rupa saya lah. hahaha

D i n said...

shasha : aww haha <3 tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget