Wednesday, April 10, 2013

Vektor Drawing : Faten Johary

Kali ni vektor yang lepas-lepas punya yang aku dah tanguh untuk buat sebab fokus study time tu . so sekarang aktiviti janji dicapati dijalankan haha . ok petang ni aku takmau nak wordsless ka apa ka .aku just nk upload dia pnya drawing ni ha .

http://miaauss.blogspot.com/
Ok , jangan segan silu , kome pegi je blog bliau tu ha...http://miaauss.blogspot.com/ .Anyway , semenjak dah lama aku dah tak lukis2 pakai mouse ni tangan aku dah mula keras . ce bandingkan artwork ni dengan yang ni KLIK

Ok,sekarang ni tengah sibuk nak publish satu entry khas malam ni tentang Vektor percuma yg macam selalu aku buat tu . hehe kali ni ada yang istimewa sikit . hehe apa yang istimewa ? tggu malam ni :D 

P/S : untuk download gambar diatas dalam format PNG sila klik LINK ini 

8 ulasan:

Ana Farhana said...

salam tak jadi ye setting tu?? cube follow tutor yg lyssa faizureen pulak.. takpun, cuba buat balik..


mula2 pergi dekat setting, kemudian cari other.. pastu cari allow blog feed buat FULL, kemudian pergi dekat post and comment dan cari komen location buat EMBEDED..save! tengok hasilnya...

kalau dah dapat buat bgtau ye.. hrp membantu :)

Mas Zull said...

assalamualaikum din...wah cantiknya...;)

EyRrA ZeRrA said...

http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...

D i n said...

Ana farhana : dah try dah takleh jugak ..takpela :D

mas zull : waalaikummusalam.. thanks :D

Nurul Aini said...

Hoho..inilah dia vector faten..Dimanakah tuannya ye? dah lama menyepikan diri.

D i n said...

aini : haha

cci said...

cantik sangat....

FJ - Faten Johary said...

tuan nye baru keluar dari tanah hahahaah ayat nak best je kan hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget