Saturday, April 13, 2013

Membaca jambatan ilmu . tetapi bertanya itu kunci ilmu

Assalamualaikum . Alhamdulilah . akhirnya tamat jugak segmen mini aku yang sulung ni . dah bertahun-tahun din berblogging ni lah kali pertama aku anjur segmen . thanks kepada yang support dan join ye :) klik "sini" untuk ke senarai peserta segmen itu ye :)  S I N I

Ya.kembali kepada tajuk asal . nak kelaut sangat pun tak leh jugak so kemali kepada tajuk entry nih.Membaca itu jambatan ilmu . Bagi din tak cukup sekadar membaca sesekali kita perlu juga untuk bertanya kepada orang lain . Bertanya itu adalah kunci kepada ilmu . Dengan bertanya ,segala persoalan yang terbuku dapat dijawab :)

Okeh,yang tu saja kut din nak membebel petang-petang camni . lepas ni sambung buat vektor lagi hehe . status sekarang dah siap satu :)


Ha..teka sapa punya.rujuk senarai peserta dan gambar die hehe :D
Apa-apa pun sebelum din akhiri entry ni,Din nak rekomen 2 buah buku untuk anda semua ye .



8 ulasan:

heirizalieyana said...

mcm vektor yana jew tue,,xsbar nk tgk..

D i n said...

yeke ? :D haha

Mirah Graphic said...

SAPE TU ? SAPE TU ? HAHA :)

MarnieyZ said...

wahhh, dah siap satu. ^^
buku tu mmg awesome.

D i n said...

dah siap 2 dah hehe :D

Cikgu Ma said...

minat gak nak baca dua2 buku ni...nanti nak cari jugak la kalo sempat p popular/ mph

Nurul Aini said...

Dulu2..lalu dan singgah kedai rahmat selalu beli majalah photo ni. Sekarang dah malas..

hendra suhendra said...

apa ada artikel yang membahas tentang "bertanya ataukah membaca?
"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget