Monday, November 5, 2012

Pemenang Segmen Colour Monster.

Assalamualaikum .

Ini adalah senarai pemenang segmen colour monster by Nisha ( Eceh macam aku pulak yang buat segmen ni ye haha)

Tempat 1 : Dingraphic.blogspot.com
Tempat 2 : zakie11.blogspot.com
Tempat 3 : ramadhan-liya.blogspot.com



Ok . Selama aku masuk dalam dunia blogging serius gua cakap ni la segmen yang first gua menang . Korang boleh bayangkan macam mana perasaan org yang tak penah menang kan haha . (WOLAH~).Trima kasih diucapkan kepada semua perserta dan tuan empunya blog yang telah memilih saya sebagai ahli parlimen batu bertangkup.

Segalam form saya telah siapkan hehe . Sebagai tanda terima kasih Din mengajak semua orang terutamanya penduduk kawasan parlimen Din graphic untuk sama-sama follow peserta dan tuan segmen itu.Din harap akan ada lagi segmen2 seperti ini dianjurkan .


Jom follow ! :D

CETAKAN BERKOMPUTER INI TIDAK MEMERLUKAN TANDA TANGAN . KEEP UPDATE WITH ME ! Din_Graphic !

24 ulasan:

Dikbi Kamaruddin said...

congratssss... untung la pandai mmengala guna pc ni. saya pandai mengala guna colour pencil jer..huhu

D i n said...

dikbi : haha mana ada pandai din pun baru je blajar kaler2 ni :)

ieda said...

tahniah semua yg menang ! .. ;)

D i n said...

ieda : haha pat follow diorang hehe

Nur farahiza said...

tahniah ye :)

D i n said...

Nur : trimas2

Cik Nas :) said...

congrats :)

D i n said...

cik nas : thanks

Merah Cute Sangat Sangat said...

dashat din. tahniah! dapat hadiah apa

ikaa said...

wahhh tahniah din...:)

D i n said...

Merah : haha dapat header free :D + cursor :D

ikaa : thanks ikaa :D

Cik bunga mawar said...

congrats :)

D i n said...

cik bunga: :)

cci said...

tahniah.. ^_^ eheh.

D i n said...

cci : eheh thanks :)

Nurul Aini said...

hehe..dah tahu lama dah din menang..

FJ - Faten Johary said...

ni segmen ape kebende ko masok ni? ( MCM OWG HULU PLAK ) aku ta paham terang sikit . tetbe tros menang . bkn na ajak aku hampeh din ni hahaha

D i n said...

Aini : haha din baru o9 arini :D

Faten :wuarggggg aku jadi hulk la cmni hehe

FJ - Faten Johary said...

ko jadi skrg aku na tegok hahaha . na gak tegok hulk depan2 rupa mcm mne an kot2 tade idong kew ahahaha pastu boley minx autograf kew ajak minum cendol kew hahahaahha

D i n said...

FATEN : awak saye tahu bile saye jadi hulk sye sgt hensem erm haha

Nurul Aini said...

hahaha...faten dahsyat..ayat macam owg hulu..haha..akak baca akak ketawa kuat2..
din : tengok sikit jadi hulk.

D i n said...

kewibawaan din sbagai din kacak si hulk tergugat haha :D

Gadis Milo said...

tahniah din menang . ainna x menang pun.he3

D i n said...

Gadis Milo : haha trimas rezeki alhamdullilah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget