Tuesday, November 6, 2012

Awak saye nak awak tahu.....

Awak saye nak awak tahu,yang sekarang ni awak berada ni DinGraphic.blogspot.com,dan saye nak awak tahu yang awak boleh buat komik meme awak disini sekarang.Jadi awak buatlah puas-puas...



Dah-dah takpayah nak jiwang awak,awok kat sini haha..Ok ni adalah santapan petang korang untuk harini.Jangan lupa untuk terus untuk update bersama kami di sini kerana banyak entry yang bakal menyentuh perasaan,Nostalgia,dan juga tips yang menarik pada hari yang seterusnya.

ZASSSSSS ! untuk itu berhiburlah dengan meme generator ini buat seketika .


15 ulasan:

Nurul Aini said...

Apakah itu..tak nampak..nampak putih je..al maklumlah internet laju..

ikaa said...

fuhhhhhh yoooo... meme Aoran Aziz naik ferrari laaa...

Nelly Strange said...

hahahaha

terkenaaa ~
:P

CekbOlat-bOlat said...

takpaham . komik meme ?

Azriff Aziz said...

meme?? pe kebende tu??

kinara kinatara said...

ape 2?

therosputih said...

singgah sini...

nak ajak join giveaway saya
http://therosputih.blogspot.com/2012/10/special-giveaway-by-therosputih.html

Dikbi Kamaruddin said...

x pandai nak guna...meme tu apa??

MarliaMarble said...

erk..!

Eiqa Almond said...

Eyhh, sebijik laa muka kitee, ekkekee

pha is said...

meme 9gag.. hehehe

D i n said...

hahahaha ana mau pekena ente la hehe tapi x jadi la ente2 smua bijak2 :D

D i n said...

Aini : amboi laju internet eh~

ikaa : haha tak habis2 dgn aron aziz hehe

Nelly : hehehe ente kena

cekbolat : haha mmg ramai x paham sbb din pun kurang paham haha.

theros : insyaAllah :)

Marlia : hehe erkkkk

eiqa : hahaha ya ?

pha is : ha jawapan tepat mggu ini :D





Gadis Milo said...

ha? x paham lah
;p he3

D i n said...

Gadis milo : haha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget