Friday, February 15, 2013

Keperluan Jadual dalam kehidupan.

jadual berblog,jadual,blogging

Ok wa tak mau cakap banyak sebb gua memang nak cakap banyak hari ni . Hari ni hari suara rock sedunia jadi lu org nak komen mesti la guna bahasa yang rockk~ .. (apa khabar abang joiiii) Rock ooO..

Disi wa dah cakap yang wa nak cakap banyak.wa harap boleh sampai dalam 1000 word . Ok tiba-tiba wa kluar topik jadual pulak hari ni .Dan wa tau lu orang dah biasa dengan jadual sejak sekolah rendah lagi kan .
Jadual ni sangat membantu wa dalam buat kerja.Tapi wa jenis yang pandai buat jadual tapi nak ikut jadual tu wa memang tak reti kadang-kadang haha.

Actualy wa dah lama x update ini blog . Ini kerana wa terpaksa bahagi,darab,tambah dan tolak masa wa setiap hari 24 jam .

Sekalang wa nak sembang , sebenarnya dalam lu berbeloging lu pun patut ada jadual tau.serius wa kasi tau lu..Dengan ada jadual lu dapat manage masa lu orang bila masa nak gi jogging bila masa nk cuti dari tulis blog dan sebagainya.Tak lah lu orang terkial-kial nak blog sambil bekerje ye .

Jadual wa senang je ,dalam tempoh wa belajar satu sem wa akan update hari sabtu je macam hari ni . update tertakluk pada terma dan syarat .amacam mcm maxis x gua. so utk hari2 lain wa fokus belajar je.dan bila cuti sem wa buat overtime bebelog termasuklah vektor korang yang lawa tu wa akan siapkan bila cuti sem.haha. Ok tu je wa nak sembang petang ni.

Sory kalau hari ni bahasa kita ala-ala gengster skit tapi sebenarnya rock oo..

ini semua poyo,jozan
ini semua poyooooo..

5 ulasan:

nabila biela said...

bahagikan mse dgn bek^^

Ikhmal said...

assalam, dulu wa pun ada buat jadual.konon nak manage2 blog bagai.tapi hanya bertahan bapa hari jah, hahha. rock oo!

D i n said...

nabiela : haha bahagi masa :D

ikhmal : dulu wa pun mcm lu jugak konon2 buat jadual nak manage masa utk study last2 smua tu ke longkang je haha wa insaf beb!

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

D i n said...

amer akat : LOL lawak la ko ni pandai nak buat aku gelak hahaha

haha mcam-macam :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget