Saturday, October 20, 2012

Membuat Template Blog dengan Mudah .



Bagi blogger yang tidak lagi ingin mengunakan template blogger yang  lama ataupun template dinamic view yg menyeksakan kini anda boleh membuat template blog anda sendiri dengan mudah dengan mengunakan Artisteer . 

10 sebab mengunakan Artisteer :

  • Menghasilkan idea dan rekaan yang menarik
  • Membuat blog tampak hebat
  • Tiada masalah HTML & CSS (mematuhi standard)
  • Tak perlu belajar Photoshop,CSS,HTML,dan teknologi web yang lain untuk menghasilkan template yg menarik.
  • Jika anda seorang WEB DESIGNER anda boleh melakukan rekaan yang menarik dan cepat kpd pelanggan.
  • Mempunyai pelbagai design element.
  • Menyelesaikan masalah tanpa perlu coding.
  • Boleh belajar bagaimana menghasilkan HTML&CSS code secara professional.
  • menjimatkan duit.
  • Jimat masa.
*MUDAH DIGUNAKAN*

Download Artisteer di sini.

KLIK SINI !

nampak macam microsoft word kan ? haha



9 ulasan:

Fendy said...

wow...best tuuu....

D i n said...

haha mmg best ni try la hehe

Aiisyah Colourful said...

macam best je

D i n said...

mmg best :)

cerita best said...

woiuuuu cm menarik je

D i n said...

buakn cam best tapi mmg best

Kelana Cinta said...

Din,memang best software ni.Tapi aku tak explore betol2 lagi.Pening2

D i n said...

Kelana cinta : hehe mmg best template blog aku skrg ni aku design pakai software ni la :) hehe aku pun dulu first time guna tak lah susah sangat just tak explore lagi :)

Mojat Cerewet said...

blog not found lahh .. xley download

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget