Tuesday, September 18, 2012

TAG CARD ORDER : )


As-Salam #
Fuh dah brapa lama aku tak buat tutorial hacking mahupun photoshop hmm . Nak buat tutorial susah tau tambah2 lagi bila dah dapat order dari FB suruh buat tag card utk gathering diorang =_= (YA ALLAH YA TUHAN KU KAU PERMUDAHKANLAH URUSAN KU DI DUNIA INI).So , sapa nak order maklumkat kan saye ye :)

Wosh! Selepas join segmen hari tu naik jgk ahli kongsi gelap aku ni trima kasih ya : ) salam petang  #


4 ulasan:

kyo_9 said...

tutorial hacking?? :bak

D i n said...

nyiaw tapi tak bnyk la haha aku pun tak pandai sgt lol haha nah cara memancing ala2 gaya junior haha

http://dingraphic.blogspot.com/2012/09/cara-memancing-mengunakan-google-doc.html

Anonymous said...

nak order camne ?
satu tagcard kire camne ?

D i n said...

Anon : ermm saya jarang ambik order buat tag card :)

kadang2 je bwt tagcard

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget