Sunday, September 16, 2012

SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam


JOM sertai segmen ni >>SINI<< Follower wa sekarang ni 251 :) haha . Kali ni wa buat entry join segmen pulak . Asyik2 buat tutorial dan tips je kan haha tiba masa kita balass eh! tiba masa kita tukar angin haha.

Nak kenal2 blog ni klik je kat atas tu :) About Us . Ok chalo beh te . tgah buat design ni haha nanti ada tutrorial lagi keep update with me :D

66 ulasan:

cik lisa said...

Done all :) . Senarai peserta telah dimasukkan . Jom bw .

Unknown said...

DONE FOLLOW !!!
Dari segmen yang sama ..
jemput lawat ke blog sy dan jangan lupa follow yer..TQ

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html?showComment=1347893588616#c7089638219190195780

♥ layla naziera ♥ said...

hye , dari segmen yg sama . mana follwer box awak , penin suda -,-

http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

♥ layla naziera ♥ said...

op op sorry baru jumpa :) btw done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)


http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

sikecikanis said...

segmen yg sama dan follow awak., follow kembali yea :) http://sikecikanis.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

ERAZ FADLI said...

Saya datang daripada Segmen : Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam.. Blogwalking merayau-rayau di sini..

http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

MISS Z BERCELOTEH said...

dush!! dush!!
lebam tak? hehehe

miss z datang sini...
datang dari segmen ne :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Anonymous said...

Singgah BW sini dari segmen yang sama...^^ semoga sihat selalu

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-

Anonymous said...

maaf la sbb bwt susah nk cari haha ni template baru blogger so saya masih belajar nk customize template ni

Anonymous said...

nalaaa awat tumbuk aku haha lebam sudah haha ok:)

Charliey said...

Done Follow You . . .

Please Follow Me Back . . .

http://charlieyblogoflife.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Unknown said...

asyik asyik orang dok cakap "dari segmen yang sama". saya pula nak cakap. saya dari planet yang sam,tengah follow anda. follow sini adek manis :)

http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


LIKE PAGE FB SAYA SEKALI :)

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam.. BW dari segmen yang sama..:) Jom view my new entry here.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/rindu-dengan-raksasa.html

Anonymous said...

done fllow dri segmen yg same.
hit me back ye.
=D
http://mizayumiko.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Mummy MM said...

Datang dari segmen yang sama. Dh follow awk. Jemput singgah sni http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

fiqah hamed said...

Follow sini dari segmen yang sama.. (:
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Jemput Jom join GA ini
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

Noor Atikah Ramli said...

datang dari segmen yang sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Unknown said...

Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

Ok, gtg! (┌'⌣')┌

Unknown said...

http://blogzorroxx.blogspot.com/2012/09/segmen-jum-tingkatkan-followers-sampai.html

Dari segmen yg sama..mohon kita sesama follow memollow..sekian tq ^^
nice blog

Unknown said...

hai org disana...sye dtg dri segmen yg sama dan terus follow awk..nice to know u & selamat berkenalan ye...^_^

Anonymous said...

Trimas smua :D

Diera Tekikushika said...

datang dari segmen merepekGILA.. salam perkenalan! jom singgah blog saya..

http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Mya said...

salam singgah dari segmen sama. jum follow2! btw, nice blog tau:)

http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Fatin Liyana said...

hye2!! datang sini dari segmen yang sama
salam perkenalan ! =)

kalau suka boleh like fb fanpage FL Bloghouse untuk update terkini,

*kalau sudi vote yana di Pencarian Gadis Konfiden Kotex ya ? tq ! :D

Anonymous said...

trimas saya buat ye smua tu haha

Anonymous said...

sALAM ZIArah dri segmen y sama =)

Anonymous said...

as-salam..
datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


thanks
raff

Lokman said...

lebam lah mata saya nak blogwalking ke semua peserta segmen ini.. ^_^.

http://lokmanramli.blogspot.com/

نور کرميلا said...

dari segmen y sama datang follow . sola jenguk saya pulakk http://meyyalovestory.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

•*¨`*•IntanNadia•*¨`*• said...

Salam,done follow u!!

jemput singgah -->

http://misskinuko.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Anonymous said...

kasi lagi lebam haha

Anonymous said...

hudiaaa ramai bebeno haha lebab jari jap haha

Unknown said...

Done Follow !!!
Dari segmen yang sama =)
Feel free to visit me back. maybe bleh exchange link and blog anda akan diletakkan dalam bloglist bittersweet.

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Rainbowish Art said...

datang dari segmen yg sama :)
bw here..

http://diari-kecilku-sofea.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Anonymous said...

thanks :D

Anonymous said...

trimas~ aku pun nk bw kt tapak ko la hehe

Hanna said...

Salam perkenalan dari Hanna. Cantik blog awak. Btw, datang singgah dari segmen yang sama. Jom la jenguk2 dan follow Hanna =))


http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Nur Nainis said...

Assalamualaikum, singgah sini..dari segmen yang sama..saya follow awak juga. :)


http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Chot said...

sy pollow anda dr segmen merepekGILA. hit me back yaw

Unknown said...

Dari segmen yang sama ^^ #273
Jom singgah tempat Khai :D

http://www.khaiangel.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam-my.html

Unknown said...

slm bw,,,
come here&follow,,,
from segment merepekgila^^

visit my blog ya^^

http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/09/segmenjom-tingkatkan-followers-sampai.html

Yuliana Wahit said...

Hi.. datang dari segmen yang sama.. yuyu follow sini.. come visit my site.. http://www.sayeshukepink.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Anonymous said...

haha tq bnyak2 ... saya datg melawat bnyk rombongan eh~haha

Anonymous said...

kak cmna nk lawat blog klau tkde link hehe...

mselim3 said...

saya datang dari segmen yang sama..dah follow sini...

http://mselim3.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Anonymous said...

nama kita nak sama dah haha

Anonymous said...

tggu rombongan cik kiah saya nooo haha

Anonymous said...

ingat yuyu zulaikha td haha

Anonymous said...

huhu ahlli tebaru ni haha~

Pha Is said...

singgah dan terjah sini dari segmen yg sama...


http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Anonymous said...

sila2 buat mcm rumah sendiri~

N.N said...

Hye...naz dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah ke blog naz ye ^_^ slm knl

http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Unknown said...

done follow u
hit me back k
thank

http://eyzafye.blogspot.com/2012/09/segmenjom-tingkatkan-followers-sampai.html

Anonymous said...

tudia haha

Unknown said...

Hey haii salam kenal, im anne
saya datang dari segmen yang sama

datang sini follow mollow blog kamu
hope tak sombong sombong ya

jom singgah ke blog saya pula

http://annevyciousstory.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Unknown said...

done follow awak.. jgn lupe follow blog saye pulak..dari segmen yg same! :)
http://ciknunaspecky.blogspot.com/

Unknown said...

hi
singgah & follow
http://mcna-topupbisness.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Unknown said...

salam kenal , dari segmen yg sama ,

hit me back okey ? :D

http://hey-this-is-my-world.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

Anonymous said...

:)

Anonymous said...

:)

Dikbee said...

dari segmen sama, jom ke blog sy

http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Anonymous said...

:)

Cik Budiman said...

Oh hye..
^^ done follow u ..
vsit my blog ok..
klu sudi follow la skli hehe

cik lisa said...

Segmen telah tamat :) . Macam mana ? Follower bertambah atau tak ?

Anonymous said...

ya bertambah :)

Anonymous said...

ok :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget