Sunday, September 16, 2012

SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam


JOM sertai segmen ni >>SINI<< Follower wa sekarang ni 251 :) haha . Kali ni wa buat entry join segmen pulak . Asyik2 buat tutorial dan tips je kan haha tiba masa kita balass eh! tiba masa kita tukar angin haha.

Nak kenal2 blog ni klik je kat atas tu :) About Us . Ok chalo beh te . tgah buat design ni haha nanti ada tutrorial lagi keep update with me :D

66 ulasan:

Zayn said...

Done all :) . Senarai peserta telah dimasukkan . Jom bw .

bermula disini said...

DONE FOLLOW !!!
Dari segmen yang sama ..
jemput lawat ke blog sy dan jangan lupa follow yer..TQ

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html?showComment=1347893588616#c7089638219190195780

♥ layla naziera ♥ said...

hye , dari segmen yg sama . mana follwer box awak , penin suda -,-

http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

♥ layla naziera ♥ said...

op op sorry baru jumpa :) btw done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)


http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Kecik Anis said...

segmen yg sama dan follow awak., follow kembali yea :) http://sikecikanis.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Eraz Fadli said...

Saya datang daripada Segmen : Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam.. Blogwalking merayau-rayau di sini..

http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

MISS Z BERCELOTEH said...

dush!! dush!!
lebam tak? hehehe

miss z datang sini...
datang dari segmen ne :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Mrs.BuduBilis said...

Singgah BW sini dari segmen yang sama...^^ semoga sihat selalu

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-

D i n said...

maaf la sbb bwt susah nk cari haha ni template baru blogger so saya masih belajar nk customize template ni

D i n said...

nalaaa awat tumbuk aku haha lebam sudah haha ok:)

Charliey said...

Done Follow You . . .

Please Follow Me Back . . .

http://charlieyblogoflife.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Shasha Yacob said...

asyik asyik orang dok cakap "dari segmen yang sama". saya pula nak cakap. saya dari planet yang sam,tengah follow anda. follow sini adek manis :)

http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


LIKE PAGE FB SAYA SEKALI :)

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam.. BW dari segmen yang sama..:) Jom view my new entry here.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/rindu-dengan-raksasa.html

*MeZa iVeS* said...

done fllow dri segmen yg same.
hit me back ye.
=D
http://mizayumiko.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Isabel Diaz said...

Datang dari segmen yang sama. Dh follow awk. Jemput singgah sni http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

fiqah hamed said...

Follow sini dari segmen yang sama.. (:
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Jemput Jom join GA ini
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

MRS Rongoks said...

datang dari segmen yang sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Zamani said...

Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

Ok, gtg! (┌'⌣')┌

zorro said...

http://blogzorroxx.blogspot.com/2012/09/segmen-jum-tingkatkan-followers-sampai.html

Dari segmen yg sama..mohon kita sesama follow memollow..sekian tq ^^
nice blog

cikQue said...

hai org disana...sye dtg dri segmen yg sama dan terus follow awk..nice to know u & selamat berkenalan ye...^_^

D i n said...

Trimas smua :D

Diera Tekikushika said...

datang dari segmen merepekGILA.. salam perkenalan! jom singgah blog saya..

http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Mya said...

salam singgah dari segmen sama. jum follow2! btw, nice blog tau:)

http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

FL blogh0use said...

hye2!! datang sini dari segmen yang sama
salam perkenalan ! =)

kalau suka boleh like fb fanpage FL Bloghouse untuk update terkini,

*kalau sudi vote yana di Pencarian Gadis Konfiden Kotex ya ? tq ! :D

D i n said...

trimas saya buat ye smua tu haha

Novelgurl said...

sALAM ZIArah dri segmen y sama =)

rafflesia said...

as-salam..
datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


thanks
raff

Mohd Lokman Bin Ramli said...

lebam lah mata saya nak blogwalking ke semua peserta segmen ini.. ^_^.

http://lokmanramli.blogspot.com/

meyya mella said...

dari segmen y sama datang follow . sola jenguk saya pulakk http://meyyalovestory.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

•*¨`*•IntanNadia•*¨`*• said...

Salam,done follow u!!

jemput singgah -->

http://misskinuko.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

D i n said...

kasi lagi lebam haha

D i n said...

hudiaaa ramai bebeno haha lebab jari jap haha

mizsfatima said...

Done Follow !!!
Dari segmen yang sama =)
Feel free to visit me back. maybe bleh exchange link and blog anda akan diletakkan dalam bloglist bittersweet.

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Ainin Suffiah said...

datang dari segmen yg sama :)
bw here..

http://diari-kecilku-sofea.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

D i n said...

thanks :D

D i n said...

trimas~ aku pun nk bw kt tapak ko la hehe

Hanna said...

Salam perkenalan dari Hanna. Cantik blog awak. Btw, datang singgah dari segmen yang sama. Jom la jenguk2 dan follow Hanna =))


http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Nurul Aini said...

Assalamualaikum, singgah sini..dari segmen yang sama..saya follow awak juga. :)


http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

ishy77 said...

sy pollow anda dr segmen merepekGILA. hit me back yaw

Khai AngeL said...

Dari segmen yang sama ^^ #273
Jom singgah tempat Khai :D

http://www.khaiangel.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam-my.html

Izzah Norlizah said...

slm bw,,,
come here&follow,,,
from segment merepekgila^^

visit my blog ya^^

http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/09/segmenjom-tingkatkan-followers-sampai.html

cik yuyu said...

Hi.. datang dari segmen yang sama.. yuyu follow sini.. come visit my site.. http://www.sayeshukepink.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

D i n said...

haha tq bnyak2 ... saya datg melawat bnyk rombongan eh~haha

D i n said...

kak cmna nk lawat blog klau tkde link hehe...

mselim3 said...

saya datang dari segmen yang sama..dah follow sini...

http://mselim3.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

D i n said...

nama kita nak sama dah haha

D i n said...

tggu rombongan cik kiah saya nooo haha

D i n said...

ingat yuyu zulaikha td haha

D i n said...

huhu ahlli tebaru ni haha~

pha is said...

singgah dan terjah sini dari segmen yg sama...


http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

D i n said...

sila2 buat mcm rumah sendiri~

~PILOT LOVER~ said...

Hye...naz dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah ke blog naz ye ^_^ slm knl

http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

eyza fye said...

done follow u
hit me back k
thank

http://eyzafye.blogspot.com/2012/09/segmenjom-tingkatkan-followers-sampai.html

D i n said...

tudia haha

Anne Vy said...

Hey haii salam kenal, im anne
saya datang dari segmen yang sama

datang sini follow mollow blog kamu
hope tak sombong sombong ya

jom singgah ke blog saya pula

http://annevyciousstory.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Nur Husna Mohamad Jamil said...

done follow awak.. jgn lupe follow blog saye pulak..dari segmen yg same! :)
http://ciknunaspecky.blogspot.com/

McNa said...

hi
singgah & follow
http://mcna-topupbisness.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

KILLERKIPS said...

salam kenal , dari segmen yg sama ,

hit me back okey ? :D

http://hey-this-is-my-world.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

D i n said...

:)

D i n said...

:)

Dikbi Kamaruddin said...

dari segmen sama, jom ke blog sy

http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

D i n said...

:)

Juz A Bluelygirlz.... said...

Oh hye..
^^ done follow u ..
vsit my blog ok..
klu sudi follow la skli hehe

Zayn said...

Segmen telah tamat :) . Macam mana ? Follower bertambah atau tak ?

D i n said...

ya bertambah :)

D i n said...

ok :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget