Wednesday, March 23, 2011

Alhamdulilah jumlah A terbnyk dalam hidup aku kot.....

Assalammualaikum...
hari ni 23.3.11 sah berduyun2 org kat sekolah
ambik result....aku pun tak terkecuali jugak..haha~

Syukran2..apa yang aku target mmg menjadi
(ceh buat percaturan awal nmpak!)

Math aku paling pelik gila(Aku dapat C)XD
sememangnya aku dari skolah rendah math aku kerap dapat 0%
(macam nobita gitu..=_=")
dan still aku lemah math masa skolah menegah..
tapi trimas kpd cikgu2 khas aku
(chewah~)
cikgu2 math aku cakap tak dapat paham semua matematik
blajar apa yang kita boleh buat~
(mmg menjadi la cikgu trimas)
tak lupa jugak kawan aku Cik Teka Teki
dia pernah ajar aku math..yang kira area kot haha
(aku ingat lagi...)(ok aku tipu aku da lupa!tapi aku ingt pai)

(5A jadi la tu...hikmah disebalik aku gagal test JPJ kot haha~)

Dan Lagi-lagi pelik cara aku blajar mmg mcm org tak blajar..
ada homework aku buat bg siap..
ada nota aku salin sambil baca...

yang lain2 aku main game sampai la nk dkt SPM pun aku ada masa main Game O^O!
cara blajar paling hard core kot?
To...long..ingat kan aku.....
(ape motif aku nyanyi ni)

10 ulasan:

a!n n!a said...

congrats.. =D

D i n said...

:D thanks a!n

hMn :) said...

laaah .. sebaye ke ..
niway ,, congratz :)

NaNaoSaKi said...

wahh.. tahniah yer awk :) okla tu 5A.. saya dlu pn 5A gak :)

hana said...

congrats..
semoga berjaya ye..

AiMaN said...

mekasih join segmen atok..atok dah promot blog cucu di entry ini

http://petuakitasemua.blogspot.com/2011/03/kenapa-nak-join-segmen-atok.html

nelly said...

Tahniah ya ..

Farhan Zulhusmi said...

alhamdulillah.....rezeki.......keep it up erk........amin.......

sabenazakey said...

tahniah capai target,.

D i n said...

O^O

lama tak on..tu dia tak menang tangaN nak reply

kpd semua : trimas..trimas... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget