Wednesday, June 27, 2012

AIR FORCE


Assalammualaikum...
lama aku dah tak tulih2 blog ni.

Ada sapa2 nak join PRAMUDA siri 48/20__?

ha ni mai sini kalau sapa2 yg nk join air force meh sini aku bagi hangpa cara2 nk survive 2minggu training tu.Kalau hangpa dapat lepaih 2 minggu tu dah angkat sumpah anggota masuk 6 bulan mmg cukup kejap dah la aku habaq haha .

Hari pertama -> hangpa akan buat pendaftaran
lepaih hangpa daftar hangpa akan start buat medical chek(time aku medical sampai 5 hari).hangpa toksoh duk gabra terok2 time tu relek ja.dia suruh buat,buat ja.

Serius aku cakap time Physical test tak teruk mana pun besa2 ja..
kalau kena denda pandai2 la cari masa nk mengulat haha.jgn ikut sgt huhu.

kalau nk masuk jgn duk gatai pi tnya kawan2 hangpa . kalau hangpa msti jwpan dia teruk LOL
serius jgn degaq ckp depa =_= aku pun tak tau apa yg teruk tu ? besa ja duk dlm air cond lagi baq hang haha...


we ni sat aku nk tnya.awat aku punya FB jadi display mcm ni ha ? gila betoi hurg~==

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget