Friday, March 2, 2012

Tak salah kia Cuba.yang salah....

Assalamualaikum . .
( Gempur wira tiga kali sat ) ok setel .

Bertempat di S.M.K.Khir jouhari (betoi ka aku eja ni?) kat tengah2 pusat bandaq kat aloq setaq ada satu temuduga angota TUDM . Tanpa persiapan yang rapi aku dengan kawan aku pi terjah try dgn tak sangka2 ALHAMDULILAH aku ngn kawan aku lepas pemilihan pertama utk serap masuk TUDM just kena pi training lagi 2 minggu yang last tu ja lagi nk jadi angota tetap (hahaha)

apa point aku kat sini ?
nak belagak?
menunjuk?
riak?

Tak niat aku bukan yang tu . aku just nak bagitau kt kawan-kawan aku yang aku ni boleh buat apa . walaupun dulu aku kering (haha) skrg agk ketoi2 (ehem).Dulu kecik2 besaq2 aku kata aku nk jadi askar depa gelak kata badan kecik ditambah pulak dengan terjahan keras bahasa yang digunakan aduh ! . Masa depa kutuk aku tu aku rasa DOWN gila kot.Tapi la ni aku dah tunjuk kt hangpa yang kata-kata mu itu hanyalah khayalan bagi diri mu (haha) dan yang paling penting kawan2 aku yang sembang berani tu yang sembang ala-ala komando tu aku dah tunjuk yang hangpa tak dak teloq nk pi interview tu . ok stop (hahahaha)

Nampak tak? ayat aku kat ataih tu serius nampak belagak dia.Sat2 jangan kata aku belagak.ada motif kenapa aku tulih lagu tu.lagi pun mmg jadi lagu tu haha.

Ok,bagi depa yang besa rasa down mcm aku tu hangpa toksah la nk down sangat . hangpa buat dulu,baru hangpa tau boleh ka tak. ni tak tak try lagi dah kata tak boleh . tak dai aih hangpa try dulu , hati musti mau keras serupa itu batu macha . ok bro gua mau lu jadi semagat sikit ok bro? ok wangek~

KHAS UTK BUDAK YG SENASIB DGN AKU <3 HAHA

2 ulasan:

Flow Cahaya Jannah said...

Lama tak jenguk blog Din hehe...

Tahniah la noh.. TUDM tuuuuu....
(jeling dgn nada jeles XD)

D i n said...

@Flow Cahaya Jannah lama jugak tak tegok flow cahaya jannah~ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget